måndag 31 december 2012

En tillbakablick...

2012 har ju inte bara varit dåligt. Det var bra fram tills den 16/10 då jag fick mina värsta misstankar bekräftade att knutjäveln var cancer. Tänkte försöka sammanfatta året som gått. Och känner du att jag glömt något eller någon, kommentera gärna:)

Familjen: Min fantastiskt härliga familj som ger mig så mycket. Lillsessan fyllde 7 år med buller och bång, hon älskar kalas och planerar att bli prinsessa som vuxen. Naturligtvis skulle hon firas med en äkta prinsesstårta. Och så fick vi då en myndig dotter, 18 år. Otroligt vad tiden gått fort, tycker det var alldeles precis som hon föddes. Inget körkort ännu men det hoppas vi på inför 2013. Under påsklovet åkte vi på en välbehövlig semester till Gran Canaria, en vecka i lugn och ro utan en massa måsten med mobiler och datorer. Sonen konfirmerades i maj, tror det var den kallaste och blåsigaste dagen i maj, men finns det hjärterum finns det stjärterum och vi fick plats inomhus trots att vi var många i vårt lilla hus. Mitt i sommaren fyllde han 15 år :). Jag och maken firade 19 år som gifta i maj, 2013 blir det 20 år, hoppas vi kan fira ordentligt då. Sen har vi firat kära mamma som fyllde 75 år och naturligtvis träffat närmsta familjen många gånger under året och firat födelsedagar och andra roligheter. Ullared, Tosselilla, Skånes djurpark, Bakken, Folkets park, Legoland har vi besökt med familj och vänner. Vi har oxå hunnit med en trevlig släktträff.
Vänner: Vi har underbara vänner och även om vi inte alltid träffas så ofta är alla så värdefulla. På "gamla" dar har vi t.om fått nya vänner i år:) Vi har varit på trevliga middagar och fester. Tack alla för att ni finns.
Arbete: Makens företag går bra, det har inte varit så många och långa utlandsresor under året vilket har varit skönt, det är bäst när alla är hemma i stugan. Mitt och min kollegas företag går allt bättre och det blir allt viktigare för mig. I slutet av året lyckades vi t.om få ett kontor så vi slipper sitta hemma och jobba. Jag kan inte ofta nog tacka min kollega för att hon drar runt företaget nu när jag är sjuk så att jag har ett jobb att se fram emot och komma tillbaka till. <3
Fritid: Ja, det är väl den tiden man har när man inte jobbar :) Fri tid att göra det man tycker är roligt och njuta av livet tillsammans med de man älskar. Jag försöker alltid uppskatta alla stunder vi har tillsammans, det kan vara en promenad med en hand i sin, godnattsagan, en shoppingtur, en middag hemmavid alla tillsammans.
Det som varit jobbigt: Naturligtvis är cancer beskedet det absolut värsta som har hänt i år för mig, för oss. Ni som läst bloggen vet ju hur det har varit och är...Att ställa in vår USA resa var så tråkigt och att jag liksom var anledningen, eller ja ni förstår. Föreningen jag jobbat ideelt i under flera år kan jag inte jobba kvar i eftersom det jag sysslar med i vårt företag anses vara för snarlikt det som föreningen ska erbjuda. Trist att behöva släppa något som jag vet att jag kan ge så mycket mer i.

En prinsesstårta värdig en prinsessa
Fantastiska sandstränder på Gran Canaria
 
Såhär fin legopapegoja hade vi på rummet på Legoland
 

Jag önskar er alla att 2013 blir ett Gott År.

För mig/oss kommer det att bli ett av de tuffaste åren någonsin men det kommer även att bli det året som jag blir frisk igen.

Kramar

2 kommentarer:

 1. Önskar dig ett super 2013!
  Det är det året då alla sjukdommar ska försvinna!

  Vad fin princesstårta ni hade!
  Är den från Ultimate Cake?

  kram

  SvaraRadera
 2. Absolut SKA 2013 bli ett bra år.
  Nej, tårtan är från Widas, www.widas.se
  Helena gör jättefina tårtor och de smakar precis lika gott som de är fina:)
  Kram

  SvaraRadera