lördag 8 december 2012

Julfest och vila

TRÖTT men ok.
Illamåendet hålls i schack med medicin. Jag får ta 1-2 tabletter 3 gånger/dag och jag har inte behövt ta nu ikväll, ännu:)
Jag är så glad att jag orkade vara med på en julfest idag, att det får vara som vanligt och att jag får känna att det är ganska normalt ibland, trots allt. Lillskruttan höll sig vid oss, det var mycket folk men hennes kompisar var där och då brukar hon leka. Hon fick en fin docka av en pojke och blev så glad, dockan heter numera Maja :)
Annars händer det inte så mycket här hemma. Jag sover mycket, ibland ligger det en gullig tonåring bredvid när jag vilar, då kan vi prata om lite allt möjligt och sen somnar jag en stund igen. Eller så ligger jag i soffan med fleecefilt och en 7-åring bredvid som värmer mig. Hon spelar nintendo och jag tittar på, ibland orkar jag rita lite med henne och så tittar vi lite på tv. En stilla lunk som det måste få vara just nu.
Önskar er alla en bra helg! Kram

1 kommentar:

  1. Att se dig här med oss på tillställningar som AC:s julfest innebär såklart inte att problemen försvinner... Tyvärr! Men kanske det lättar lite att få vara bland många som tycker om dig och tänker på dig och bara få hänga med på lite julmys en stund?! Jag vet inte om vi ses något mera innan jul, men hoppas på att du får några fina, vackra och lugna stunder med familjen! Kram

    SvaraRadera