söndag 16 december 2012

Granen står så grön och grann i stugan...

Jag har tagit det lugnt idag också, ja vi har väl allihop tagit det ganska lugnt.
Maken och lillskruttan var på simskola på förmiddagen, nu har hon tagit silverfisken. Vilken utveckling hon har gjort under hösten. Nu både simmar hon, dyker, hämtar saker på bottnen och slår kullerbyttor som om hon aldrig varit rädd för vattnet förut. Nu blir det ett litet juluppehåll innan nästa kurs sätter igång i januari.
Äldsta dottern har räknat matte, hon har nationellt prov imorgon.
Sonen sov väääääldigt länge idag.
Sen blev det granköp. Jag orkade inte följa med så jag fick lita på maken eller rättare sagt äldsta dottern och de fick tag på en fin gran, rak och med grenar på alla sidorna:)Vi brukar vanligtvis köpa gran ett par dagar före julafton och klä granen den 23:e. Men nu är inget som vanligt så varför vänta? Idag mår jag ganska bra, är trött och blir andfådd för det allra minsta men vi vill ändå passa på för vem vet hur det ser ut om 1 vecka. Nä, det gäller att fånga stunderna som fungerar istället för att köra med invanda traditioner.
Yngsta prinsessan bytte om till Spanienklänning, för "man ska ha rött på sig när det är jul"!


 
PS: Som ni ser har jag äntligen fattat hur jag lägger in bilder. Jag har lagt in några andra b.la på lussebullar som vi bakade, alla medicinförpackningarna och på de fina julkorten som vi gjorde.
 
PS 2: Håret sitter fortfarande kvar :)

2 kommentarer:

  1. Vacker dotter och vacker gran! Härligt med den spanska dansklänningen! Håller med! Varför vänta med det goda?! Vi brukade också ta in och klä granen den 23 december. Vi funderar ocks på och "fuska" och köpa/ta in den den 19 december istället. "Lite bus" får man allt kosta på sig! Kram

    SvaraRadera
  2. Absolut, lite bus e bara kul :) Kram

    SvaraRadera