fredag 11 januari 2013

Vi flyttar in

Provtagning igen imorse, det börjar bli lite svårt att sticka mig, hoppas det läker tills måndag för då är det dags igen. Neutrofila har gått ner ytterligare till 0.3 och övriga vita blodkroppar till 2.1. Sköterskan jag pratade med idag bad mig kryssa i ytterligare prov på remissen som jag har hemma. Hon tycker man ska kolla sänkan eftersom jag är förkyld och hostar. Ja, det har jag gjort i 5 veckor nu och hon är den första som nämner detta och tycker man ska kolla upp det. Jag blir lite bitter och tycker faktiskt inte att det har fungerat så bra den sista tiden. Sen ringde ännu en sköterska vid 17-tiden och pratade om sprutor vid nästa behandling och att jag ska vara rädd om mig. Jag är trött på att inte kunna träffa någon, att lillsessan inte kan ta hem kompisar, att hela tiden vara försiktig...Det måste vända tills nästa gång, det bara måste!

Nu flyttar vi in!!!!! Idag har våra nya kontorsmöbler kommit till vårt nya kontor i Alnarp:) Cecilia har skruvat en del idag och imorgon ska jag dit och skruva jag också, ska bli kul att se hur det ser ut möblerat. Ett eget kontor, det trodde vi inte för 6 månader sen men det kommer att bli jättebra. Tack Åsa och Tova för att ni fixat in oss till denna fantastiska byggnad. Cecilia börjar jobba där på måndag, för mig tar det ännu några månader innan jag kan börja, jag längtar till den dagen...


Rummet innan allt var färdigskruvat. Jag har foto på färdigt rum i min telefon, de kommer inom kort :)

5 kommentarer:

 1. Jag längtar också tills den dagen...

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att det inte har fungerat med vården,som är väldigt viktigt.När du tar prover görs inte det i dosan eller cvk`n om du är svårstucken.När våran dotter var sjuk fick hon infektion varje gång i början,så fort febern var över 38,5 var vi tvungna att åka in.Men då beslutades att hemsjukvården skulle komma till oss och ta alla prover,hon fick även en spruta som skulle hjälpa immunförsvaret,tror den heter neopogen,är inte säker på stavningen riktigt,sen klarade hon sig från fler infektioner,och värderna blev inte så låga.Resa till och från provtagning ökar ju risken,så kolla upp det med hemsjukvården.

  Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en piccline och på provtagningen finns det inte tid att ta prover i den, det tar ca 30 minuter att spola rent och lägga om den och här gäller löpande bandet :( Jag ska få sprutor nästa omgång så jag hoppas att det räcker med de 2 vanliga proverna i fortsättningen men annars ska jag ta upp detta med hemsjukvård, bara att vistas i väntrummet ökar ju risken för infektioner.
   Kram

   Radera
 3. Kan dom inte ta proverna på onkologens mottagning? Detta känns ju inte ok alls tycker jag, eller som du själv skriver hemsjukvården. Även om det "bara" är vid två tillfällen, någon nytta ska du väl ha av att dr runt på "slangen"!

  Håller tummarna för att proverna ser bättre ut nästa vecka och att hostan försvinner, det går mycket infektioner med långdragen hosta men du är ju i allra högsta grad extra känslig!

  Styrkekramer Maria, Casper, Victor och Felicia
  Ps Felicia skickar en extra kram till Ebba!DS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, de tar inga prover på onkologen, bara i nödfall som det var under julen då vanliga provtagningen hade stängt:( Och på vårdcentralen är det sjuka som sitter i väntrummen så det är ännu värre. Nåja, ska ta upp detta med sköterskan nästa gång jag får behandling.
   Kramar

   Radera