söndag 13 januari 2013

8-års kalas

Igår var jag och skruvade IKEAmöbler med kollegan Cecilia och hennes man Jörgen. Det gick bra, och till slut kom även skrivbordsbenen på rätt sida:) Vi var lite oroliga för att det skulle se trångt och övermöblerat ut i det lilla rummet men det blev jättebra.
Eftermiddagen ägnade jag och lillsessan åt att hänga godis i granen: julgransplundring!
På kvällen var döttrarna med moster och kusin på Disney on ice. De hade jätteroligt:) Efteråt blev det lek och prat hos oss.

Idag har vi haft kalas för lillsessan som fyller 8 år på tisdag. Tyvärr kunde inte min yngsta syster med familj komma, inte heller min bror med familj. Trist att jag ska vara orsaken till att de inte kan komma:( tyvärr tål inte mina låga värden några med infektioner och ja, det är ju förkylningstider nu med snor, nysningar, hosta mm, jag vågar inte riskera att blir sjuk nu, jag hoppas att mina värden går upp så att jag får behandlingen på torsdag. Inte en dag extra vill jag ha med picclinen, jag har den 21/3 i sikte. Tack och lov kunde min ena syster med kusin, mormor & morfar, farmor & farfar och farbror Jonas komma men 8 personer färre på kalaser innebar massor med godis kvar i granen, tur att jag inte tycker det är så gott med kolor och klubbor annars vet jag vem som hade ätit upp det imorgon.
Lillsessan var glad över kalaset, hon fick jättefina presenter och lekte i många timmar med kusinen.
Och vet ni vad, jag orkade hela dagen :) Är inte mer trött ikväll än jag brukar vara, härligt!
Julgranen är redo för godisplundring

2 kommentarer:

  1. Är glad att Ebba fick en fin dag men såklart ledsen över att vi inte kunde vara med idag. Isabelle har feber nu så hon får vara hemma från dagis imorgon. Ses på tisdag, älskar dig! Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Vi ses imorgon :) Skickar krya på dej kramar till Isabelle från moster. Kram

    SvaraRadera