onsdag 16 januari 2013

Jag är redo för nästa omgång!

Provtagning igen. Sköterskan frågade om inte hon stuckit mig förut....jo, och fler blir det...har jag tur blir det nog bara en sisådär 10 gånger.
Ingen har ringt från Onkologen, antar att mina vita blodkroppar är tillräckligt höga för att jag ska få cytostatika imorgon. Det känns lite oroligt att inte veta, ni vet, jag och kontroll. Jag både längtar och fasar tills imorgon kl.11.
Längtar eftersom det blir halvtid, halvvägs genom cellgifterna, uppförsbacken blir nedförsbacke fram till målet, sista med FEC och sen är det ett annat cellgift.
Fasar eftersom både jag och min hjärna kommer ihåg hur dåligt jag mådde förra gången. Jag blir illamående bara jag tänker på droppställningen:( Men jag är kanske mer beredd på att må dåligt och jag blev ju pigg igen.
Idag har jag försökt förbereda mig inför 1 veckas ryggläge, det är städat någorlunda, tvättat några maskiner (sonen har blivit tvättmästare när jag mår som sämst, inga vita kläder har blivit rosa och inget har krympt, min tvätthjälte!), mat finns i frysen, jag har Läkerol och frusna jordgubbar/hallon inom räckhåll och kom precis på att jag har glömt isglass, det måste vi fixa imorgon. Så, nu är jag redo för nästa omgång. Skölj bort och ta död på eventuella cancerceller, låt inga gömma sig, ge de där cellerna en rejäl rensning och låt bara det friska vara kvar. Vet ni, den som är frisk har många önskningar men den som är sjuk har bara en...Låt mig bli frisk!

Lite roligare saker än cytostatika är foto från kontoret:
Här sitter Cecilia och jobbar. Det är fortfarande lite tomt och vi behöver lite växter och tavlor och kanske en matta för att få lite trevligare runt om oss. 

Här ska jag sitta och jobba i framtiden. Visst är det städat och undanplockat på skrivbordet! Kommer med all säkerhet att se annorlunda ut om några månader.

En välkomstblomma från våra grannar Åsa och Tova :)

2 kommentarer:

  1. Finaste underbaraste storasyster! Eric sa idag att om han hade 1000 miljoner så skulle han köpa den bästa medicinen till dig så att du blir frisk! Du ska veta att vi är många som har en önskan just nu att du blir frisk! Det är det viktigaste för oss alla! Vi älskar dig och ja nu är det snart nedförsbacke. Det ska rulla utan några gupp och snabbt ska det gå. Tänker på dig kram från oss 3.

    SvaraRadera