onsdag 9 januari 2013

Peladophobia

Provtagning idag igen, och vet ni vad, Ingen har ringt från onkologen. Det innebär att värdena i alla fall inte blivit sämre:) Härligt. Nu ska jag försöka slappna av tills den 16:e då det ska tas fler bldoprover.
Jag kanske t.om vågar mig in i leksaksaffären när de öppnar imorgonbitti för lite presenthandlande till lillsessan som fyller 8 år nästa vecka. Att veta vad man önskar sig är inte alldeles enkelt när man fyller år 3 veckor efter julafton då hon fick det som stod på önskelistan. Hon önskar sig Lego Friends med något stall som verkar vara slut på internet, hoppas det finns i affären, sen blir det en cd-spelare, den gamla hon ärvt av syrran är helt slut och så blir det en del "småpaket" också.

Och idag luktar det och ser alldeles nystädat ut här hemma. Underbart!!! Stressen jag har känt över att det är ostädat har släppt, jag kan koppla av och det bästa av allt, de kommer igen om 2 veckor:)

Tonåringarna hänger en del på internet, ja ganska mycket faktiskt och där kan man hitta en massa mer eller mindre roliga saker. Vi är sååååå glada över att ingen i familjen lider av Peladophobia. Då hade livet här hemma blivit ganska komplicerat för mig och naturligtvis för den som var drabbad. Peladophobia är nämligen fobi mot skallighet!!!

Allt gott till er alla <3

8 kommentarer:

 1. Skönt att höra. Ingen i vårt hushåll lider av detta heller, vad vi vet. Tur man inte vet att vissa "åkommor" finns känner jag. Rätt som det är lider man kanske av en hel massa?
  Kram till er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt:) Då kan vi umgås även utan peruk och mössa om vi vill. Kramar

   Radera
  2. Självklart kan vi det Karin, inga som helst problem! Kan inte tänka mig att någon här i vårt gäng skulle ha svårt att klara det. Kram!!

   Radera
 2. Tänk vad det finns att hitta! Undrar vem som hittar på allt! Härligt att proverna ser ut att gå åt rätt håll!

  Vi har varit förkylda, segt men hoppas det ger sig så vi snart kan ses!

  Ta vara på dig/ er!

  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krya på er så kan vi leka igen:) Kram

   Radera
 3. Härligt att höra.Hoppas nu att du kan handla presenter också,det är så roligt,både att få och att ge bort.Kram,och glöm inte att vila lite med.

  SvaraRadera
 4. Har skrivit två inlägg,men lyckas bara när jag väljer alternativ anonym,vilket inte är meningen.Men får skriva så här,och se om det går.Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det blev paketinköp:) Kramar

   Radera