måndag 14 januari 2013

Liten blir stor

Ny provtagning imorse. Ingen har ringt från onkologen idag, jag tolkar det som att provsvaren inte är alarmerande dåliga men är beredd på att de kan ringa imorgon.

Idag har vi förberett inför lillsessans födelsedag imorgon. Hon är så förväntansfull och har pratat om det sen jag hämtade henne från fritids. Hon fick present med posten idag och hon kunde inte vänta med att öppna:) En jättefin tunika med kattmotiv som hon genast provade från vännerna på Österlen.
Mest av allt önskar hon sig SNÖ, ja, det är ju en önskan som är lite svår att uppfylla men det har faktiskt snöat lite idag, hoppas det kommer mer inatt så att jag kan dra henne på pulkan till skolan imorgon. Hon tycker det är lite konstigt att hon ska gå i skolan på sin födelsedag, ska det verkligen vara nödvändigt? Jag har lovat att hämta henne direkt när skolan är slut så vi kan leka med födelsedagspresenterna och fixa en god födelsedagsfika. När jag la henne sa hon att hon inte trodde att hon skulle kunna somna men det gjorde hon:)
Älskade barn, 7 år idag och 8 år imorgon, liten blir stor, fast hon är ändå min lillsessa:)

Jag har lyckats lägga in bilder idag, maken bytte webbläsare och vipps så var problemet löst. Ni får scrolla ner lite så hittar ni bilder på vårt nya kontor, porträtt och julgransplundring.

3 kommentarer:

 1. Karin!
  Så bra att den kom fram och att den verkade falla på läppen. Kände när jag såg den att mitt letande var slut och att jag definitivt kunde se henne i den. Snö har hon ju dessutom fått så det klarar sig ett tag. Önskade hon sig kyla också, eller vem var det som viskade fram den önskningen? Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Hon bara älskar snön :) Ikväll övertalade hon sin pappa att de skulle gå ut och leka. Inga av makens argument bet på henne, hon har svar på allt:
  "Det är för mörkt" - Vi kan leka där vi har utelampan!
  "Det är för kallt"- Om du tar på dig massor med kläder är det varmt!
  "Det är för sent"- Det är fortfarande Bolibompa så det är inte för sent!
  Sen hade de jättekul:)

  SvaraRadera