tisdag 5 mars 2013

Resa bokad

Äntligen!!!
Efter en massa sökande har vi äntligen bestämt OCH beställt en resa till sommaren. 1 veckas avkoppling, rå-om-varandra-vecka efter dessa helvetesmånaderna. Hit ska vi åka:
http://www.spies.dk/graekenland/makrigialos/sunwing-makrigialos-beach?TravelFinderQuery=0%3ad201303190%3ad201305020%3a0%3a8%3af0%3a0%3a1_c2_42%3a42%3af0%3a0%3a
Vi ska bo på Hera i en trerumslägenhet/etage. Och, ja vi åker med Spies, det är nämligen 5000 kr billigare än med Ving fast det är samma flyg/hotell mm...
Känns underbart!

Jag känner mig mindre utmattad idag. Halsbrännan är kvar men mycket mindre. Hoppas det går åt rätt håll nu men jag ska, vis av erfarenheten, ta det lugnt så det inte går på tok. Maken är fortfarande rejält förkyld och jag håller tummarna för att jag inte blivit smittad, ja jag vill naturligtvis inte att barnen blir smittade heller. I helgen väntar kusinkalas och det vill vi inte missa.

Sköterskan Karin ringde från Onkologen idag. Det är hon som ska ge mig zoladexsprutan, jag får den första den 8/4...Hon vill att jag ska sätta på ett Emblaplåster på 1 timme före eftersom kanylen tydligen är ganska grov...trodde bara att barn fick Embla. Sprutan ges i magen och där har jag ju själv stuckit ett antal sprutor sen i oktober. Jag har nu 30 Fragminsprutor och 13 zarziosprutor kvar. Det som kändes som ett oändligt antal i december med 150 sprutor tar faktiskt slut. Ska bli såååå skönt att slippa ta dem.
Det som ska bli ännu skönare är att piclinen bara sitter i tills den 21/3, undrar om jag kan hålla tårarna borta, att få tillbaka lite av kontrollen över min kropp och slippa ha främmande föremål i armen...jag kan inte beskriva känslan av lycka och lättnad och ändå kan jag bara föreställa mig den än så länge. Bara 1 behandling kvar, jag klamrar mig fast vid det när missmodet sköljer över mig med jämna mellanrum. Bara 1 behandling med cellgift som bryter ner cancerceller men även alla andra celler som jag behöver. Bara 1 behandling med trötthet, värk, klåda=svampinfektioner, halsbränna, smakförändringar, tappade ögonfransar/bryn, bara 1 kvar.....bara 1 kvar....

2 kommentarer:

 1. Wohooo! Bara en behandling kvar och resa bokad. Måste kännas helt underbart. Gläds med er och håller alla tummar å tår för att du inte får förkylningsbacillen och att allt fortsätter rulla på enligt plan. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att behandlingarna snart är slut är underbart ochjag ser speciellt fram emot resan. En härlig vecka med make och barn :)
   Kram

   Radera