söndag 31 mars 2013

Kalas x 2

Påskafton började med provtagning...en sköterska ringde senare på kvällen för att försäkra sig om att jag tog zarziosprutorna eftersom mina vita blodkroppar är så höga, 36.5. Det är inte konstigt att jag haft ont i skelettet i veckan. Nu måste jag ta ännu ett blodprov om ett tag så att de ser att de vita blodkropparna gått ner och blivit normala igen. Mitt blodvärde ligger på 100, det bästa på många veckor:)

Sonen tog med sin pappa till Mobilia, de handlade jeans, 2 långärmade tröjor, 2 t-shirts och en skjorta. De var borta i 30 minuter. Snabbhet är absolut en av sonens styrkor.
Sen blev det bilfärd mot Hässleholm för att fira påsken och svågerns födelsedag. Vi hade jättetrevligt och även om jag inte orkar delta helt eller dra igång samtal så kändes det bra. Barnen letade efter påskäggen som påskharen gömt i trädgården. Detta året hade påskharen varit extra lurig och gömt tonåringarnas ägg ordentligt till de yngre barnens förtjusning.
Förra året sprang barnen i kortärmat och vi satt på terassen i solen, i år var det jacka och mössa och snö....Tack för en härlig dag!

Sommartid idag och dagens roliga min var när dottern kommer ner i köket och tittar på köksklockan som visar 11.30 och frågar om vi ställt om klockan. Nej, det har vi inte gjort. Åh, vad bra då är den 10.30. Neejjj vi ska ställa fram klockan, den är 12.30 och vi kör om 45 minuter! Gissa om hon fick bråttom.
Idag var det dags för svärmors födelsedag. God mat som vanligt och en härlig påsktårta!
Hoppas att ni har haft en bra påsk!

1 kommentar:

  1. Tack själv för en mysig påsk och kalas! Hoppas ni har en härlig dag med sol. Kram

    SvaraRadera