lördag 16 mars 2013

Påskpysseldags

Lillsessan började med Nallekonsert på konserthuset tillsammans med pappa. Jag promenerade till Studiefrämjandet för att möta upp dottern där för påskpyssel med Proffsiga klubben. Och jag orkade gå, i ganska rask takt till och med, jag blev jätteglad att jag orkade, känns verkligen som om krafterna är på väg tillbaka. Nu har jag några dagar till på mig att öka konditionen och allmäntillståndet innan det är dags för sista cellgifterna. Hoppas innerligt att det denna gången går utan extra problem.

Nåväl, dottern tyckte det var jättekul att pyssla, det blev både påskris, påskkort, tupp och vackert dekorerade flörtkuleägg. Tack Anna, Lotta och Johanna för allt roligt :)
..och tack för pratstunden Ameli, du ger mig hopp om en framtid utan bröstcancer och skönt att du förstod mig i mina tankar kring pensionen :)

Resten av eftermiddag och kväll har jag tagit det lugnt. Promenad och 2 timmars pyssel och sen är jag ganska slutkörd. Imorgon är det dags för barnkalas på Leos lekland, gissa om 8 åringen ser fram emot det.

1 kommentar:

  1. Skickar en massa bra att ha kramar, du ser vilken bra grundkondition du måste ha. 41-åringen ser också framemot morgondagen, kram

    SvaraRadera