onsdag 13 mars 2013

Inträdesprov

Hostigt värre :( Kan knappt prata och när jag pratar är jag riktigt hes men det ger väl med sig så småningom.
Ingen har ringt från sjukhuset så jag antar att mina prover är bra. Skönt, då är det inte nya prover förrän om 1 vecka. Jag känner mig lite piggare men dagen kräver trots det planering, det är inte mycket jag orkar och högst en aktivitet utanför huset, förutom lämning/hämtning av lillsessan.

Idag har jag varit chaufför: sonen har gjort inträdesprovet till Rytmus gymnasium, han har sökt det som tredje alternativ. Han har övat in två gitarrstycken + att han sjunger till ett av dem. Nervöst såklart men han klarade det bra. På måndag är det ännu ett inträdesprov, denna gången till den skolan som han helst vill gå på. Håller tummarna för att det går bra då också.

Jag har samlat ihop den medicin som jag inte ska ta mer, det är en massa tabletter och sprutor. Så fort jag är klar med behandlingarna ska jag lämna in dem till apoteket, jag vill inte ha dem här hemma längre än nödvändigt. Jag, som inte tagit så mycket mediciner förut har nu nästan ett helt apotek i skåpet med mediciner mot illamående i olika grader, kortison, lugnande tabletter, laxermedel, blodförtunnande sprutor-2 sorter, influensatabletter...dessutom har jag recept på en massa mer tabletter och sprutor som jag tack och lov inte har behövt hämta ut. Efter sista behandlingen kommer jag "bara" att ha sprutor och tabletter, 1/månad och 1/dag i 5 år, vad är väl det mot allt jag har ätit och fått i mig de senaste 5 månaderna???? Tack Sverige för högkostnadsskyddet när det gäller läkemedel!

4 kommentarer:

 1. Härligt att räkna ned och kunna göra sig av med mediciner. Ett helt eget apotek är ju inget man drömmer om att ha hemma. När ska de nu göra "sista omgången"? Har glömt datumet. Inväntar de att du mår bättre efter flunsan eller står det utsatta datumet kvar? Hälsar jag och sänder en kram tvärs över Skåne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhoppningsvis är de prover jag lämnar nästa vecka bra, det är koll både av blod och lever. Om allt ser bra ut får jag sista behandlingen den 21/3 :)

   Radera
 2. Hejhej tur vi inte träffades i söndags, har haft maginfluensa. Skönt att du har kommit så här långt nu. Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen tur. Hoppas att du mår bättre nu.
   Vi ses kanske på lördag när det är Proffsiga klubben, min dotra vägrar som vanligt att vara själv... Kram

   Radera