tisdag 12 mars 2013

Våren på väg?

Jag trodde att våren var på väg men imorse visade termometern minus 10 grader. Vi har dock haft ett underbart väder idag och vårtecknen finns i trädgården.
Blå, blå himmel

Snödroppar

Vintergäck

Blivande vackra tulpaner
 
Idag var det dags för provtagning igen. Min favoritstickerska Cecilia jobbade idag, hon är absolut bäst på att sticka mig och jag blir så glad när jag får komma in till henne. Resten av dagen har jag tagit det lugnt, tittat på film och sovit men orkade faktiskt laga mat ikväll utan allt för många pauser. Jag hostar fortfarande mycket och nätterna är ganska sönderhostade men snörvlet börjar ge med sig. Huden är torr som fnöske, hudcellerna orkar liksom inte reparera sig i takt med att de dör :( jag smörjer ansikte, händer och fötter noga eftersom det är värst där och sen får övriga kroppen sig en ordentlig insmörjning när jag duschar. Så, jag är torr och flagnande, röd och lite sårig på en del ställen. Nåväl det ger väl med sig och det är väl så att det är det inre som räknas...
 
Jag fick ett svar på ett gammalt inlägg som jag blev så varm i hjärtat av. En läsare har hittat hit som själv drabbats av denna skitsjukdom och min blogg kunde hjälpa henne. Helst av allt hade jag naturligtvis velat att varken hon eller jag hade behövt denna bloggen men nu när det är som det är så känns det bra att det jag skrivit kan hjälpa någon. Håller tummarna för att allt kommer att gå bra för dig, du vet vem du är.
 
 


2 kommentarer:

 1. Tack! Jag är här och följer dig nu, jag heter Else, är 51 år gammal och bor i Malmö. Jag har nu både blivit picclad och förgiftad. Allt har gått bra så långt, känner mig rätt ok just nu. :-) Men det är såklart bara början. Jag tar en dag i taget. Vad skönt för dig att du snart är ute på andra sidan cancern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Else!
   Vad skönt att det gick bra:)
   Vägen kan kännas lång men jag har försökt ta en behandling i taget och det har faktiskt gått fortare än jag trodde i december. Hoppas att du får må fortsatt bra!

   Radera