tisdag 2 april 2013

Vaknade och kände mig...

Vaknade och kände mig....pigg...
Länge sen sist, måste säga att såhär bra har jag inte mått sen i oktober :)
Visst känner jag att minsta lilla stress, ex att jag inte hittade p-plats vid tandläkaren imorse, sätter igång tröttheten snabbt som bara den men när jag väl satt hos tandläkaren rann det av mig. Nu är tanden i alla falla lagad och jag är 1600 kr fattigare. Hoppas nu bara att eländet håller. Tandsköterskan sa att jag skulle tänka på vad jag tuggade på så det får jag väl göra: inga kolor, annat segt eller hårt på den sidan så kanske den sitter ett tag.

Lillsessan har haft studiedag idag så hon följde med till Alnarp en stund när jag pratade med kollegan. Det är så vackert där ute när solen skiner på en klarblå himmel och träden kämpar för att bli gröna.

Efter ett par timmar i Alnarp körde vi till restaurang Potala och åt lunch:) God kinesisk mat och mycket att välja på. Det är så mysigt med Lillsessan nu när man kan sitta och prata och diskutera, hon har åsikter och väljer samtalsämne och vi skratter och har det trevligt.
När vi körde hem frågade hon om jag skulle titta på tv eller vila i soffan....ja, det är väl bara att konstatera att hon vet precis vad jag behöver på eftermiddagarna. En liten tupplur blev det innan det var dags att laga mat, Dinkelugnspannkaka med keso och rårörda lingon och rivna morötter, mycket gott blev det.

Snetittar lite på tv när jag skriver detta och ser att man numera kan hyra en familj om man inte har det, den kan man ta med när man ska träffa sin blivande svärmor, ha bröllop mm så att det ser ut som att man har en familj. Så glad och tacksam över att jag inte behöver anlita den tjänsten.

2 kommentarer:

 1. Sånt här blir man ju glad av att läsa. Så härligt att du känner dig lite piggare och orkar mer. Låter som en bra dag. Och en klok liten dotter har du också! Stor kram till dig och en önskan om att även denna dag blir bra!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Vad härligt att läsa Ta en dag i taget.
  Jag såg samma tv-program intressant tanke :)
  Tyckte dock synd om mannen som fick sova på golvet och knappt pratade med Sin familj. Märkligt när man hjälper alla andra:)
  Kramiz

  SvaraRadera