söndag 26 oktober 2014

Singapore

Resan gick bra. Allt flöt på bra med svärmor som hämtade några av oss och bagaget, bussen kom när den skulle och tåget likaså. Flyget gick i tid och det tog "bara" 11 timmar istället för 12. Det blev inte så mycket sömn men desto fler filmer :) Det är en fantastiskt fin service med mat och lite speciellt till barnen.

30 plusgrader kl 06......Efter lite strul med att fylla i formulär så fick vi våra väskor och åkte taxi till hotellet. Vi fick en nyckel till dusch och toalett, så mycket man uppskattar det när man har en lång resa bakom sig.

Käre maken hade en idé att vi skulle gå längs med floden till Merlion, en staty som är häften fisk hälften lejon. Enligt sägnen var det han som enade Lejonparten med havet. På vägen dit kallade sonen till familjeråd, de yngsta var mest påverkade av sömnbrist och värme och ville vända men eftersom det bara var en liten bit kvar så blev det att vi traskade vidare, maken bärande på Lillsessan......Det var många turister där och tog foto. Vi hittade en slags glassbar där vi köpte slash till Lillsessan och läsk och vatten till oss andra, här satt vi en stund och vilade i skuggan. Maken promenerade sen till hotellet och vi andra tog en taxi.
Lägenheten var klar så det var bara att flytta in. 3 rum, 2 badrum, fruktkorg som välkomnande, ja allt är suveränt. Jag fixade lite nuddlar och sen sov vi i 2 timmar. Härligt! Efter ett par timmar vid poolen var det dags för middag. Dyrt och inte speciellt gott :(. Nu sover resten av familjen och klockan är 20.45. Kanske dags för mig också.

Väntar på tåget


Flickorna hittade den största godisen på Kastrup


God glass till efterrätt på flyget


Vackert välkomnande i Singapore


Merlion


Lillsessan med Fanta slush


I poolen


4 kommentarer:

 1. Oj vilken härlig resa ni gör. Njut så mycket ni kan. Själv ska jag åka till IKEA i Linköping på tisdag, bor i Norrköping.//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi njuter för fullt, men en utflykt till Ikea är också rolig :)

   Radera
 2. Härligt härligt, men se till att sova ordentligt med...värmen måste göra underverk för dina leder! Önskar er en skön natt och nya äventyr imorgon! Kram C

  SvaraRadera