torsdag 30 oktober 2014

Chinatown

Ett måste ? är att besöka Raffles och dricka en Singapore sling men vi blev avskräckta....28 dollar för drinken och 9 dollar för cola...nej, nästan 600 svenska skattade kronor kan vi ha roligare för.

Direkt när vi gick av tunnelbanan märkte vi det....vi var i Kina! Toaletten hade pappersrullen utanför toaletten! Sådär ja back in China:) Mängder med affärsstånd längs med hela gatan, mängder av kinesiska varor av alla de slag till hyfsat bra priser. En hel del shopping blev det b.la kimono, klänning, klockor, armband, gosedjur, dockor, te, ätpinnar, kalligrafi. God mat x 2 blev det också.
Vi hann med lite kultur också, besök i ett tempel som heter Thian Hock Keng


Idag är även 2 årsdagen när knutjäveln blev bortopererad. Usch vad dåligt jag mådde då. Så glad att jag mår bra idag och kan vara med min familj ♡

2 kommentarer:

 1. Vet att det är 2 år sedan idag...är också oerhört glad och tacksam över att du är med din familj och kan uppleva alla de här fantastiska resorna! Börja längta efter att kunna ringa och "tragga" igen! Så fina bilder ni har tagit, du eller maken? Nu kanske ni måste köpa en till resväska. Nästa gång hänger vi med! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilder tagna med mobilen:)
   Vi rings på söndag♡
   Vi hade mycket plats i väskorna på vägen hit så ingen mer resväska behövs:) Speciellt idag längtar Lillsessan efter en kompis, hela dagen ska vi leka på zoo. Nästa gång följer ni med!
   Kramar

   Radera