fredag 31 oktober 2014

Singapore zoo

9 år sedan hon blev min (vår:))! Älskade Lillsessan ♡ idag var det hennes dag och hon ville till zoo.


Taxi dit tog ca 30 minuter och snart var biljetterna inköpta och Lillsessan höll ordning på kartan. Det första vi såg var jättesöta små apor som lekte i träden ovanför oss, sen såg vi orangutanger, giraffer, zebror, noshörningar, ormar mm. Strax före vi skulle rida på elefanterna började veckans värsta regnskur och det åskade och blixtrade alldeles ovanför oss i mer än 2 timmar. Det var bara att söka skydd och vänta tills det blev bättre. Som tur var såldes det både ostbågar och glass precis där vi var :-)


Väl hemma igen köpte vi pizza och åt "hemma". Resten av kvällen har vi packat och förberett för morgondagen. Vi måste checka ut kl 12 och sen tänkte vi ta en sista shoppingtur till en jättestor bokhandel som var stängd innan i veckan. På eftermiddagen blir det bad i poolen innan vi duschar och byter om inför resan hem. Det finns jättefina omklädningsrum precis vid poolen som vi har tillgång till. Dessa dagarna har gått oerhört fort och vi har haft det så bra.

2 kommentarer:

 1. Har följt ditt äventyr i Singapore varje dag och minns tillbaka till när jag var där för typ 25 år sen. Är så avundsjuk på dig! Men en vacker dag... då ska jag tillbaka!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Else!
   Ja, en vacker dag kommer du säkert tillbaka. Kramar

   Radera