måndag 27 oktober 2014

Shopping

Dagen började med ett rejält skyfall och det fortsatte.....våra planer fick ändras så vi tog hotellets shuttlebus och åkte till Orchard road: shopping fantasternas dröm!

Lillsesssan är redo för regnet


Här finns alla de kända märkena och även om vår plånbok är med i farmarlaget så är det en upplevelse.Det finns såklart shopping som vi har råd med och vi handlade skjorta, tröja (sonen), kjol och kappa (dottern) och byxor, t-shirt, bok på engelska, pysselbok på engelska och pussel (Lillsessan).


Idag har vi ätit så god mat. Ikväll åt vi på en liten restaurang i kvarteret (kinesisk). Det är varmt här och man får rejält med is i glaset men den här gången var det liiiite för mycket. Och så kommer dagens roligaste skylt. Toalettregel nr 1:2 kommentarer:

  1. Verkar som om ni har det roligt! Bårde regnmössa och shopping....kan det vara bättre. Hoppas det regnar mindre så ni hinner med lite utomhusaktiviteter också. En Anna ska ut i det härliga höstvädret! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det regnar ofta och häftigt men en kort stund därefter är det sol igen och det är varmt hela tiden, blir bara lite friskare efter en skur :-)

      Radera