onsdag 29 oktober 2014

Sentosa

Singapores semesterparadis! Vi åkte en Enspårsbana dit och på ön fanns det tåg/bussar som körde runt.
Här finns något för de flesta ex Universal studios, spa, golf, 4D film, skydiving. Vi satsade på en stig genom regnskogen med förhoppning om att få se lite spännande djur men vi såg bara myror, larver och två ekorrar.....men vi hörde både grodor, fåglar och cikador. Trots myggmedel gillade myggen både döttrar och son så vi skyndade oss ut (dessutom var det fruktansvärt varmt)

Maken och de två äldsta åkte upp i ett jättehögt utkikstorn, jag och lillsessan köpte en glass och väntade i skuggan.

Målet för dagen var också sol och bad på någon av de vackra stränderna och efter lite letande hittade vi både mat och bad. Fantastiskt!!!!!! Det var nog 30 grader i vattnet, trots det svalkade det härligt. Vi stannade och hade det underbart skönt i flera timmar innan vi åkte tillbaka.


Enspårsbanan


I regnskogen fanns mycket att fotografera


Såhär åkte vi runt på ön.

3 kommentarer:

 1. Gick du på hängbron��det är kvällen stora fråga här hemma! Så himla härliga bilder. Som att krypa ner i ett badkar! Ha det underbart!
  Förresten vad är det för fel på myror, larver etc.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gick på hängbron....den var bara några meter ovanför det härliga vattnet :)
   Inget fel alls på myror mm men när vi tänker ödlor, gröna ormar, apor och insektsätande växter blir de liksom lite "vanliga".

   Radera
 2. Stranden och badet ser helt magiskt ut. Regnskog och diverse kryp får gärna vara för min del. Men ett sånt där bad, just i detta nu hade inte varit fel. Verkligen inte fel alls. kram till er alla!

  SvaraRadera