fredag 20 december 2013

Universal Studios

En bit från vårt hotell ligger Universal Studios. Ett jätteparkeringshus svalde bilar i en rasande fart. Vi parkerade på Spiderman:-). Det var en bit att promenera men det är skönt med rullband så man slipper gå så långt och så plötsligt var vi där!
En stad uppbyggd kring allehanda berömdheter ex Dumma mej/Minionerna, Shreck, ET, Betty Boop, Transformers, Nicke Nyfiken, Scooby doo, Mumiens återkomst mfl. Julpyntat och grannt överallt :)


Vi började med Minionerna....ett 3D-äventyr som heter duga, huj vad det gick och jag som är lite karusellrädd var inte alls beredd på detta hisnande äventyr, undrar vem som skrek högst????? Sen fortsatte vi, eller inte jag och Lillsessan (jag för att jag inte vågade och Lillsessan för att hon inte riktigt räckte upp till höjdgränsen) till en berg och dalbana som gick åt alla olika håll och upp och ner och alldeles jättefort...

Bättre med Shreck i 4-D men sen kom Mumiens återkomst som var något av det läskigaste jag åkt (jag var ensam om att tycka det)....ET däremot var så vacker och alldeles lagom (jag var ensam om att tycka det också). Sen fortsatte det i samma stil hela dagen varvat med olika shower b.la en där de visade hur man dresserar och arbetar med djur på film och sen kom alla figurer så att man fick hälsa på dem och naturligtvis passa på att ta foto av.



  Här pyntas även lyktstolparna
 
 
Pampig gran

 
På Hardrock Café sticker man kniven i hamburgaren:) Lunchen här var en riktig höjdare!

Klockan fem var det en fin parad med allt man kan tänka sig i figurer, dansande polkagrisar och snögubbar, jultomten m.fl

 

 
Såhär glad är man efter 10 timmar på Universal Studios!!!!!
 

2 kommentarer:

  1. Låter härligt!

    Ha det så fantastiskt!

    Kram och God jul på er! Maria & barnen

    SvaraRadera
  2. Tack!
    Detsamma önskar vi er ♡

    SvaraRadera