lördag 21 december 2013

Lunch på balkongen

Ah, sovmorgon.....
Vi åt frukost strax efter 9 och sen körde vi till ett shoppingcenter bara ett par minuters bilväg från oss. Många affärer och en del andra som inte fanns på det vi var på i tisdags b.la OshKosh där jag shoppade loss till Lillsessan (jeans för 12 dollar:)).
Lunch fixade vi hemma och höll på att sätta igång brandlarmet, inte lätt att steka bacon utan fläkt....men härligt att kunna äta lunch på balkongen.
Sen var det ner till Poolen!!!! Så härligt, Lillsessan badade i två timmar....vi satt i jacuzzin också, mm det var härligt.Ikväll har vi ätit middag på ett ställe i närheten, det blev pizza, fish & chips och hamburgare. Himla tråkiga barnmenyer, det finns nuggets, hamburgare å pasta m tomatsås, och det går inte att få en barnportion från den vanliga menyn lite tråkigt tycker Lillsessan så därför blev det fisk från vuxenmenyn ikväll.


Här kunde man beställa mer dricka, efterrätt om man ville och sen betalade man också med den :-)


Här gjordes det konst av gafflar och knivar, fanns både som "blommor" och "tavlor" 

2 kommentarer:

  1. Det låter helt underbart! Finns det verkligen en varm sol nu? Regn, blåst och rusk här men det är roligt att läsa om allt ni gör. Kul med alla bilder. Får allt plats i era resväskor, hihi! Kram

    SvaraRadera
  2. Tror att vi måste köpa en ny resväska :-)
    Kram

    SvaraRadera