tisdag 24 december 2013

Fort Lauderdale

Vi lämnade Orlando och vår fina lägenhet (3 stora sovrum, vardagsrum, stort kök, 2 badrum och 4 tv apparater:-)) och körde ut mot kusten för att doppa tårna i Atlanten.


Vågorna var höga och det var inte många som badade. Vi körde vidare söderut och blev minsann lite sugna på några av de fina husen som låg längst med havet, en del som mindre slott!

Ett stopp på Wendys för lite mat, överraskande gott för snabbmat. 
Det är ca 38 mil från Orlando till Fort Lauderdale men vi har en jättefin bil så det känns mer som att sitta i en soffa/ fåtölj än i en bil. Det är oftast 4 filer/körriktning och trafiken flytet oftast på bra. Strax efter 17 var vi framme vid hotellet. Mitt i stan och massor med trafik,lite skillnad från det lugna Orlando. Lägenheten är fin men betydligt mindre. 1 sovrum med 2 dubbelsängar och 1 vardagsrum med en bäddsoffa och ett litet kök och ett badrum. Hm, trångt för 5 personer men förhoppningsvis går det bra. Vi har fin utsikt mot poolen och kanalen som går ut mot stranden. Precis bakom hotellet finns två stora shoppingcenter....
Ikväll har vi hämtat kinamat (3 portioner som räckte till oss alla och blev över:-)) och tonåringarna har varit och tränat på gymmet. 
Imorgon är det julafton! 


2 kommentarer:

  1. God Jul fina storasyster och din fina familj!
    Skönt att läsa att bilresan gick bra! Mamma och pappa är här och de hälsar såklart till er! E har öppnat julklappar nu på morgonen, for upp ur sängen och kollade i julstrumpan, sedan var det upptäcksfärd genom hela huset och nu full lek! Skulle faktiskt kunna tänka mig att tända kaminen, brygga kaffe och läsa på din blogg! Njuter av att läsa hur bra ni har det och hur glad du verkar vara! Massor av kramar!

    SvaraRadera
  2. Låter skönt med en stund framför kaminen:-) Kan tänka mig E:s framfart. Hälsa mamma & pappa♡ stor julkram till er alla!

    SvaraRadera