onsdag 25 december 2013

GOD JUL ♡

Dagen började med lite överraskning, en liten nisse hade fixat med lite julfint i lägenheten. Efter frukost med yoghurt, bacon och jordgubbar gick vi ner till stranden.
Lillsessan och pappan gick till poolen och badade och vi andra gick till shoppinggallerian för fixa det sista inför juklappsutdelningen.

Vi åt på en mexikansk restaurang, hyfsat gott och fri påfyllning av läsken.
Sen var det äntligen dags!  Julklappar!Jag kan inte låta bli att känna mig extra tacksam denna julen. Att få vara med och orka, att känna glädje och lycka, att ha hår :-) det som många tar för givet..

Extra tankar, hopp och styrka till mina kära kämpande bröstsystrar ♡


GOD JUL 
önskar vi er alla ♡


Ps: nu har föräldrarna utklassat barnen i kortspelet "kotte" :-)

2 kommentarer:

  1. Tänk att gå ner till stranden efter frukosten! Härligt och ni hade fått det så fint med lite julstämning! Ni kan allt trolla fram det mesta. Det är många som är tacksamma och lyckliga över att du orkar och finns! Älskar dig så mycket! Och visst tar man för givet mycket men en del saker får en att vara extra glad, eller hur? Kram

    SvaraRadera
  2. God jul till er oxå hälsar vi som "slarvat" med julkorten i år ( så ex-postisar vi är...). Har nu läst i kapp på bloggen och det verkar som ni har det toppen. Själva har vi i dag kommit åter efter att ha firat jul i Karlskoga med föräldrar och brorsan med familj. Jättemysigt, verkligen. Det var mycket länge sen vi firade jul med dem. Stor kram till er alla från oss alla! Fortsätt ha det bra!
    Kram, Lotta m fl

    SvaraRadera