fredag 20 december 2013

Universal studios Islands of Adventure

Ännu en dag på Universal men idag på "grannen" Islands of Adventure. Mycket mer folk här och det är uppbyggt mycket som på ett tivoli med skjutbanor, lotterier mm och allt kring olika områden ex Jurassic Park, Hulken, Spiderman, Sinbad och naturligtvis Harry Potter

 
 Det var väldigt fint uppbyggt kring Hogsmead, Diagongränden, Hogwarths mm. Man kände verkligen igen sig och vi gick en fantastisk tur in i slottet där man fick se och höra både Dumbledore, Harry, Hermione, Ron m.fl, turen avslutades såklart med en hisnande färd med en drake (jodå den var faktiskt så rolig att vi åkte två gånger:)) Vi stannade här länge eftersom det fanns så mycket att se som allihop tyckte var roligt, vi handlade i affären och smakade Butterbear som mest smakade kolasås. 

 
Flickorna provade Gryffindors kappor

Det var en hel del som vi inte kände till b.la ett barnland som hade lite barnkaruseller och The Cat in the Hat som tydligen är jättestort här i USA. En del attraktioner hoppade vi över eftersom man blev genomblöt, det räckte inte med en regnponcho och det var liksom inte värt det. Vi såg ett äventyr med Sinbad som var mindre bra och en julshow med Grinchen när han stal julen som var mycket bättre. Det samlade intrycker är väl att det var värt ett besök eftersom Harry Potter var så oerhört bra men annars tyckte vi bättre om Universal Studios.
 
Efter en hel lång dag med ganska kass lunch så var vi jättehungriga och körde till Applebees och en härlig middag! Imorgon ska vi ta det lugnt, bara lite shopping och bad i poolen.


2 kommentarer:

  1. Åh, vad kul med Harry Potter. Tjejerna passar verkligen i kläderna. Unna er så mycket ni kan tillsammans. Vilken resa!

    SvaraRadera
  2. Ja, Harry Potter var verkligen bra. Lillsesssan hade nog gärna gått en termin på Hogwarts.

    SvaraRadera