söndag 29 december 2013

Mer shopping!

I ena änden av FL ligger ett jätteområde med ca 350 affärer!  Där var vi idag....
Uj vad folk. "Alla" märkesaffärer finns här ex Prada,  Armani, Ralph Lauren dyra även som outlet + rea och så finns såklart Converse, Gap, Benetton som får ok priser såhär på rean.
Tack och lov fanns här shoppingvagnar så att Lillsessan kunde vila sig. Det fanns också en stor godisaffär full med M&M godis till barnens stora glädje. Och äntligen hittade stora prinsessan ett par skor :-)



Sen blev det en runda in till Walmart för att köpa julsaker på rean och fina tårtdekorationer som inte finns hemma. Vi är riktigt trötta på restaurangmat så vi köpte köttfärs och pasta till imorgon. Vi har bara två plattor på spisen och dåligt med all köksutrustning så vi drar oss lite för att laga mat.

Kramar till alla er som följer oss här på bloggen ♡

8 kommentarer:

  1. Man måste ändå erkänna att man är lite avundsjuk:) Undrar dock o man fått in min man i alla affärer HIHI Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Make & son är de som shoppar mest i denna familjen:-)
      Kramar

      Radera
  2. Vilken tur att hon äntligen hittade ett par skor! Men är hon säker nu...skoja bara! Känner igen M&M från New York. Jag var lika lycklig som den lilla!!!!!!!!
    Idag blir det lek i parken, hembakat bröd och film. Imorgon bär det av till er stad för shopping! Och indisk mat! Sonen ska leka med kusinen och farmor och farfar ska vara här. Mysigt och bra för alla. Rosa hälsar att hon mår bra, nu sover hon! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra att Rosa mår bra.
      Ha det så härligt! Vi har inte hittat någon indisk restaurang här:-(
      Kramar

      Radera
  3. Härliga bilder på Ebba! Berättade för barnen idag om delfinerna, när är det dags? Imorgon ska N & E inviga julklapparna på skridskobanan, blir nog som bambi :). Kramar

    SvaraRadera
  4. Man och son shoppar mest... Det stämmer i alla fall inte i vår familj kan jag lugnt säga. ;) Hur många extra väskor behövs för att ni ska ta er hem? I morgon far vi till Satserup och träffar P, A och lille Manfred för lite försenat julfirande med dem. Ska bli kul! Återstår att se om sonen kommer hem i tid (efter kvällens kompismys med övernattning) och om dottern kan slita sig från pojkvännen, som hon återförenats med efter en veckas "jul-separation". Stor kram till er från oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi åkte med halvfulla väskor och kommer hem med dem fulla + en nyinköpt resväska :-)

      Hoppas ni har det bra hos P m familj.

      Kramizar

      Radera