måndag 6 maj 2013

Sjukskriven på heltid

Strålning nr. 23...armhålan är röd som ett stoppljus och rodnaden drar sig långsamt in mot bröstet där jag har full känsel auwtjsch ont.
Efter strålningen promenerade jag upp till Onkologen för att få mitt implantat i magen, tänk att det är 4 veckor sen sist!
Hos sköterskan fick jag ett underbart besked, läkaren har sjukskrivit mig på heltid t.om den 31/7. Lång tid för återhämtning och lugn med familjen, 3 månader där jag knappt behöver besöka sjukhuset, jag har få sjukhustider att passa, att bara vara fri ska bli härligt. Slippa oroa mig för hur jag ska klara av att ta mig till jobb, slippa koncentrera mig, slippa fokusera och prestera. Tid för att bli "JAG" igen.
Sköterskan är jättegullig och tar sig tid att höra hur det är. Hon berättade att sjuksgymnasten kan ge akupunktur mot värmevallningar om jag upplever dem som jobbiga och vill jag ha fler peruker skriver hon gärna en remiss :) Härligt att bara bli serverad!

I eftermiddag cyklade jag och Lillsessan till mina föräldrars koloni. Vi hade ett par trevliga timmar i solen:)

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

  Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

  Vänliga hälsningar
  Fredrik
  AFA Försäkring

  SvaraRadera
 2. Hej Fredrik!
  Jag har redan kontaktat AFA o hoppas att jag kan få något tillskott i kassan. Tydligen tar det lite tid eftersom det ska hämtas uppgifter från min arbetsgivare.

  SvaraRadera