onsdag 29 maj 2013

Underbara ungar!

Helgen i Göteborg var jättetrevlig. Visst var det tröttsamt stundtals men det tror jag att vi alla tyckte och de flesta som var där känner ju inte mig så mycket så de vet ju liksom inte hur jag brukar vara. Hela dagen var det olika redovisningar och beslut som skulle tas och på kvällen åkte vi med båten Lasse Dahlqvist ut på havet och åt räk/laxbuffé. Tack alla som gjorde helgen så bra, X-tra tack till mina "kollegor" Anna, Hanna, Njödur och Monika.

När jag kom hem väntade min favoriblomma på mig och härligt doftande påsar te och ett fint kort skrivet av Lillsessan :) Underbara ungar!Imorgon ska jag till onkologen...rädslan finns där ständigt, det har varit en stundtals tung dag idag eftersom jag inte vet vad som ska hända hos läkaren, ett avslutande samtal har de sagt men kan jag vara säker på det... Känslan av att gå in där på plan 2, platsen dit ingen vill, dit där jag har varit flera gånger usch det är tungt och jobbigt. Har varit trött i eftermiddags och somnade när äldsta dottern pratade med mig :( orkar inte behålla fokus någon längre stund.

Jag tänker mycket på studentfesten och perfektionist som jag är vill jag att allt ska vara perfekt, studentskan är mycket ledig nu och imorgon ska vi fixa en del tillsammans. Om vädret är bra ska vi ordna med utemöblerna och lite blommor och om vi inte kan det så ska vi göra lite vegetariska pajer som vi ska frysa in. Det kommer att ordna sig, det blir bra, det ska bli roligt, bara vi är tillsammans så blir det bra.

PS: idag har jag tvättat hårfjunet med schampo, inte för att det behövdes utan för att jag kunde :)

2 kommentarer:

 1. Hej
  Håller alla tummar i världen för att det blir ett bra samtal idag.
  Vad kul att du kan tvätta håret :) Blir det mascara också måntro på studenten HIHI
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Mascara blír det absolut :) Har fått ganska många nu och halva ögonbrynen, ser ganska kul ut.

  SvaraRadera