torsdag 16 maj 2013

En vanlig vecka

Så är nu en vanlig vecka inledd...en vecka utan sjukhus, sprutor, nålstick, mediciner...Känns lite konstigt och konstigt nog lite tomt. Tittar i kalendern och ser att det faktiskt är tomt men har lite svårt att koppla. Skönt är det och trots att jag är hemma utan tider att passa går klockan jättefort. Jag hinner knppt lämna i skolan förrän det är eftermiddag igen:)
I tisdags var vi på konsert på äldsta dotterns skola. Hon och de andra var verkligen duktiga, får se om jag får lägga upp någon liten snutt här så att ni kan lyssna.
Igår kom min syster med sina tre barn. En härlig och varm eftermiddag i solen då vi fikade, blåste såpbubblor, cyklade, körde trampbil och lekte i lekstugan.

När det gäller huden blir det röda brunt och trillar av så nu är det grisfärgat :) Tur att det är i armhålan och på bröstet som inte syns för det ser verkligen heläckligt och galet fult ut.
Men vem bryr sig om hur det ser ut bara det läker. Så småningom ser det väl nästan ut som vanligt igen, förutom ärrigt och gropigt och lite ojämnt :) 

2 kommentarer:

  1. Tomt kalender? En kväll kan du boka med oss då hoppas vi!
    Gå ut och äta, prata om allt och inget! Kram: Katrin

    SvaraRadera
  2. Jag följer gärna med ut och äter, skulle vara kul att ses igen. Kram

    SvaraRadera