måndag 13 maj 2013

Kinaträff

Vi har haft en supertrevlig helg i Norrköping med våra kinakompisar (huset stod kvar när vi kom hem, våra härliga tonåringar hade skött sig exemplariskt och t.om tvättat:)) 10 familjer som träffades i Kina i oktober/november 2005 då vi fick våra efterlängtade döttrar och sen har vi träffats varje år sen dess och flickorna är så glada för varandra. Det är så härligt att se dem tillsammans, deras glädje över att träffas och få vara med varandra under ett par dagar. Vi längtar redan efter nästa Kinaträff.
Kram till er alla!

Tre av tjejerna på väg till Visualiseringscentret i Norrköping
 
Det var inte helt självklart att jag skulle orka med allt denna helgen. Att koncentrera sig under många timmar tar helt klart på krafterna och att träffa många människor och ha koll på barn och allt som händer runt omkring är stressande men samtidigt är detta en av höjdpunkterna under året och jag är envis och ville så gärna och det gick bra. Jag var jättetrött igår och sov en del i bilen på vägen hem och även idag har jag känt mig trött och ofokuserad men det blir nog bättre redan imorgon.
Jag har ont i armen och bröstet och det röda kliar, jag har fått 2 pyttesmå blåsor och hoppas att det inte blir fler. Jag skulle ljuga om jag sa att jag sover bra....
Idag fick jag en läkartid den 30/5. Jag vet inte riktigt vad vi ska prata om men tror att det är ett slags avslutningssamtal och en planering för framtida kontroller. Hoppas att hen säger att allt är ok och att jag är cancerfri...frisk...
 
 

 


4 kommentarer:

 1. Avslutningssamtal och att läkaren säger att du är frisk skulle vara ett av de bästa meddelande vi har fått. Önskar av hela mitt hjärta att allt går framåt, att du blir starkare varje dag. Tänk på att viljan ibland är starkare än orken. Lite varje dag, inte allt på samma dag. Du är bäst. Längtar till fredag när jag och Eric ska trötta ut dig och lillsessan med massor av prat, kramar och lek.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, en trötthet jag ser fram emot :) Kram

   Radera
 2. Det låter som ni hade en väldigt mysig träff! Så härligt att ni fortfarande håller ihop och fantastiskt att ha den gemenskapen och erfarenheten att ha hämtat samtidigt. Jag håller mina tummar och hoppas att du får många fina och positiva besked av läkaren. Det vore en underbar start på sommaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)
   Ja, det är ett härligt gäng:)

   Radera