tisdag 7 maj 2013

Antibiotika..igen...

Har tagit det lugnt idag och bara börjat sortera lite i vårt lilla förråd i källaren. Jag hade tid hos läkaren 13.35 och sen strålning 13.55.
Jag mötte samma läkare som hjälpte mig när jag fick infektionen i picclinen och det kändes bra, han hade liksom lite koll på mig :) Tröttheten jag känner är normal, de flesta känner det så och egentligen beror det inte på själva strålningen utan på omständigheterna kring att man ska dit varje dag mm. Rodnaden på bröstet och svullnaden såg fin och "normal" ut tyckte han men det röda i armhålan gillade han inte...jag är ganska öm precis vid ärret och bak på ryggen/skuldran och han tror att det är en infektion så det blev en kur antibiotika igen, av samma sort som han skrev ut förra gången. det är enormt stora tabletter som jag ska ta 3ggr/dag 1-2 timmar före och efter jag äter. Hm, kräver lite planering av måltider och tablettintag för att få ihop det och så ska jag ta tempen varje morgon och kväll så jag inte får feber...Hoppas att det räcker nu, att detta är det sista, nu vill jag ju satsa på att bli stark igen. Den tänkta träningsstarten nästa vecka måste jag skjuta på, att träna med en infektion i kroppen är inte att tänka på.
Jag frågade om den ct-röntgen de gjorde för 5 veckor sen och han sa att han visserligen inte är röntgenläkare men om de ser något som inte ska vara där eller ser konstigt ut så tar de kontakt med röntgen. Mina bilder såg alldeles normala ut och mina lungor som han också lyssnade på lät bra :)

Annars har vädret varit fantastiskt underbart idag. Jag cyklade faktiskt till sjukhuset i bara en tunn kofta, och ja det går så mycket bättre att cykla nu, inga pensionärer som kör om längre.

2 kommentarer:

  1. Det mesta lät ju bra... fast det var ju xxx med antibiotika igen, tur åtminstone att det finns att tillgå!

    Bamsekramar Maria & barnen

    SvaraRadera
  2. Absolut, nu är det bara att hoppas att det fungerar.
    Kram

    SvaraRadera