onsdag 7 november 2012

Besök hos sköterskan

Dags för besök hos sköterskan på bröstmottagningen, lymfvätskan som samlats skulle tömmas. Hon tog bort tejpen, tvättade och satte på en ny mycket mindre tejp längs med ärren, ca 10 cm/ärr. Ser ganska ok ut nu faktiskt, blåmärket brer ut sig men det försvinner ju så småningom. Det var så lite vätska som samlats att hon inte tyckte det var värt infektionsrisken att tömma ut den. Det mesta som jag tycker känns tjockt och buligt är en normal svullnad som kommer att försvinna:) Hon drog åt bh:n mycket mer än vad som är bekvämt för att svullnaden ska gå tillbaka fortare, "bara" 7 veckor kvar med den på dygnet runt. Bh:n sitter såååå tight och det är inte bekvämt men ett litet obehag i det stora hela, det finns ju betydligt värre saker....Ikväll tar jag även sista sprutan med blodförtunnande :)
Har haft trevligt besök av chefen idag, vi fikade och satt och pratade i flera timmar. Har fått både choklad och tidningar idag, tack Malin och Yvonne! Jag kröp upp i soffan en stund i eftermiddags med en go grön fleecefilt och en tidning :)

Vi har haft en lång diskussion ikväll. I maj bokade vi en resa till Florida och ikväll är sista betalningsdagen, sen försvinner flygbiljetterna och de blir så mycket dyrare. Sannolikheten att vi ska kunna åka är liten men inte utesluten. Trots det så känns det som att vi ger upp och tror att beskeden nästa onsdag ska bli dåliga om vi avbeställer resan nu. OM beskedet blir bra och det innebär att vi skulle kunnat åka kommer vi att reta oss på om vi inte betalade. Vi har ju ett avbeställningskydd och vi kommer att få tillbaka nästan alla pengarna om vi måste avboka men det är klart att det innebär lite jobb och tar tid innan vi får tillbaka pengarna. Så efter mycket tänkande och argumenterande har vi beslutat oss för att ta chansen och betala resan. Det känns bra :)

2 kommentarer:

  1. Helt rätt beslut! Idag är idag och ingen av oss vet säkert hur morgondagen kommer att arta sig. Hoppas att chokladen var mumsig.

    SvaraRadera
  2. Hoppas, hoppas ni kan åka och få njuta i massor hela familjen.

    SvaraRadera