fredag 1 augusti 2014

Tiden går fort

Jag har sovit under täcket inatt...det är gosigt att kunna grotta ner sig i kudde och täcke men det har varit omöjligt när det varit så varmt på nätterna. Jag älskar värmen som har varit, mina leder mår så mycket bättre och jag njuter av att vara ute så mycket. Att sitta i skuggan av äppleträdet och läsa en bok eller lyssna på radio eller helt enkelt bara titta upp i den blå himlen, mm det är underbart.
Tiden går fort och när dagarna är fyllda med aktiviteter orkar jag inte öppna datorn på kvällarna så här kommer en liten sammanfattning av de senaste dagarnas händelser.
Lillsessan har sovit över hos moster och kusinen :) Att hon vågade! Tror att vi var stolta allihop. Hon hade det så roligt.
I onsdags tog vi en färd runt Öresund. Jag, syster min och så då äldsta dottern som blivit vuxen nog att följa med nu:) Vi träffades i Helsingborg och tog färjan över till Helsingör. Vi strosade gågatan fram och fyndade i några affärer och åt sen en härlig lunch på en uteservering.


Resan gick vidare mot Louisiana. Tyvärr var tågen inställda så vi stod hoptryckta i en överfull buss men vi blev avsläppta precis utanför så det var bra. Som alltid bjuder Louisiana på så mycket mer än fina utställningar och idag gick vi på upptäcktsfärd i den vackra parken. Vi tog tåget mot Köpenhamn efter ett par kulturella timmar. Det var fullt med folk och vi tittade i några affärer innan vi nådde Nyhavn och lyckades få plats på en italiensk restaurang. Vi hade en sån tur med vädret, lagom med sol och värme. Vi var hemma i Malmö igen strax före 23, trötta men mycket nöjda:)


Igår var vi i Ystad på bröllop. En av makens kollegor gifte sig. En fin ceremoni med kaffe och tårta efteråt. Middag åt vi på en restaurang i hamnen.Idag har jag varit och tagit blodprov inför måndag och sen har vi varit och badat på Barabadet. En fantastiskt fin badbassäng men lite kallt i vattnet tyckte jag, tur att maken är en isbjörn :)Och idag kom kallelsen till återbesöket så jag kan få besked på MR. Jag hade en egen teori om hur de utformar kallelsen eftersom jag har fått olika textinnehåll på mina förut. På de när jag skulle få olika besked och behandlingar stod det att en anhörig gärna fick följa med och på de där det var typ ett-årskontroll mm så har det inte stått något om någon anhörig. Jag, mitt kontrollfreak, tänkte då att de hade olika text utifrån provsvar och vad de skulle ta upp på besöket men så är det ju då inte. Det är ju omöjligt för dem att veta resultatet på en röntgen som ska göras på måndag! En ny läkare, igen....känns lite sådär att byta läkare, tror att detta är den sjätte.... En läkare skickar remissen sen ska den få svaret men så skickas patienten till en ny läkare, nåväl, hoppas att de har koll. Helgen ska fyllas av aktiviteter så jag kanske slipper tänka på måndagen så mycket. Jag kommer så väl ihåg den jag gjorde förra gången och hur hemskt jag tyckte att det var men har jag klarat det en gång ska det väl gå bra igen.

5 kommentarer:

 1. Låter som ni haft härliga dagar Karin. Förstår också om många tankar handlar om måndagen. Kommer att tänka på dig då. Själv ska jag göra en bronkoskopi i Ystad på måndag morgon (de går ned med en kamera och nåt redskap i lungorna, via mun eller näsa...). Så jag förstår precis dina tankar om att fylla helgen med annat, för att inte bara fundera över hur måndagen ska gå. MEN, jag är säker på att vi klarar det, båda två. Om jag tänker på dig när jag gör mitt så kan du tänka på mig lite, för att avleda tankarna... Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Isch, låter inget vidare Lotta :( ska skicka många tankar till dig och hoppas att det går bra. Kramar

   Radera
 2. Tänker på dig Karin!
  Kram Lotta O

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera