söndag 3 augusti 2014

...och så är helgen slut.

Igår träffade vi vänner som i vanliga fall bor i England. Äldste sonen i familjen ska gifta sig nästa sommar och brudparet vill gärna gifta sig i Skåne och helst på ett slott!!! Så igår var vi på Svaneholms slott och tittade. Jättefint! Vi gick en lång runda runt Svaneholmssjön och åt sen en god lunch på borggården. Trevligt att träffas ett par timmar och prata:)...och så gjorde maken och yngsta dottern en god och fin tårta :)


Idag har jag och Lillsessan varit på ett slott till :) Hovdala slott utanför Hässleholm. Vi träffade min syster med familj tittade på teater, tittade på tornerspel, fikade, lekte och lyssnade en stund på en fartfylld Mojje innan vi åkte hem till dem och åt hemmagjorda hamburgare och paj, lekte i vattenspridaren och gosade med söta kaninen Cindy. Lillsessan kände sig lite ledsen när vi skulle ta tåget tillbaka och frågade varför vi inte kunde bo i Hässleholm. Härligt att kusinerna trivs så bra ihop.


...och så är helgen slut. Morgondagen kändes så långt borta då i april när jag fick resultatet från förra MR. 4 månader kändes som en evighet och jag undrade hur det skulle gå att vänta. Det har gått bra. Jag har lyckats njuta och må bra den allra mesta tiden och det var ju det jag bestämde mig för. Jag har haft sämre dagar eller rättare sagt stunder då jag varit ledsen men jag har ryckt upp mig. 
Slösa inte bort den tid som finns, varje minut är viktig...

2 kommentarer:

  1. Håller med dig om att varje minut är viktig. Tycker verkligen att du är bra på att hitta smultronställen och att njuta så mycket du kan med de du tycker om! Hoppas av hela mitt hjärta att du kan fortsätta med det, kram

    SvaraRadera