lördag 16 augusti 2014

Festivaldax!

Malmöfestivalen! Festivaldax!
Härligt varje år, massor med musik, mat, godsaker, upplevelser och människor i en hel vecka.
Vi började igår tillsammans med syster, svåger och kusin. Kusinerna lekte i barnlandet, de klättrade i nät, sprang hinderbana, letade skatter, hoppade hage mm Sen var det dags för mat, det blev fish and chips för kusinerna och vietnamesiskt för oss andra, jättegott! Vi tog en massa roliga fotografier och lyssnade en stund på Calaisa. En härlig eftermiddag och kväll!


Lite schackspelande i parken


Moster hjälper till i skattletandet


Lillsessan fick en fin fläta i håret

Idag var det dags igen:) Nu tillsammans med broder, hans sambo och dotter. Karusellerna blev första stoppet idag och de två tjejerna, som faktiskt heter likadant:) var några riktiga våghalsar. Mat även idag och då blev det thailändskt, ungerskt och mexikanskt, mycket gott. En tur till barn/ungdomsavdelningen, en titt på drakbåtstävlingen och köp av god glas innan vi åkte hemåt igen. Imorgon blir det paus från festivalandet.


...god glass och med en tablett kan även den laktosintoleranta dottern njuta av glassen

Ikväll öppnade jag ännu en ny förpackning Anastrozol. Det var ett tag sen jag läste biverkningarna men läste nu att sömnighet är en av biverkningarna. Där är säkert förklaringen till att jag har svårt att hålla mig vaken när jag bara sitter typ åker med i bilen, eller tittar på tv. Nåja, en biverkning mer eller mindre spelar ingen som helst roll, ingen roll alls faktiskt.

1 kommentar:

  1. En härlig festival med mycket att göra och massor att äta. Äntligen fick dotter din sin glass!
    Det var väl,bra att din sömnighet hade en förklaring!

    SvaraRadera