lördag 13 juli 2013

Kung Julien

Med oss hem efter vår dag i Helsingborg i torsdags hade vi en ny familjemedlem, Kung Julien, en tvättäkta tvättbjörn som bott i Tropikariets souvenirshop. Lillsessan har en tämligen stor samling gosedjur och alla har namn och är henne mycket kära.

 
Det fanns mycket roligt att se och göra på Tropikariet, mest spännande var när aporna hoppade omkring och kanske landade i håret...Lillsessan grävde också fram ett lårben från en Tyrannosaurus Rex :)
 

Efter äventyren på Tropikariet gick vi och åt en god lunch på en indisk restaurang och sen var det dags för båtfärd till Helsingör.


 
Igår var vi och badade i Höllviken. Härligt varmt och soligt och roliga timmar med våra Tygelsjövänner:)
Idag har vi tagit det lugnt...tittat på en ny soffa och det lutar åt att det blir den och ett snyggt skåp som jag blev blixtförälskad i.
Saturday
 
I eftermiddag har vi handlat lördagsgodis och jordgubbar, lekt i vattenspridaren, spelat kubb och badminton, solat och läst. En riktig latdag.
 
Jag vågar knappt skriva det men det känns som om stelheten minskat litegrann. Jag hoppas verkligen att det håller i sig och kanske t.om kan bli ännu bättre. Vad det beror på vet jag inte, kanske har kroppen vant sig vid tabletterna, kanske är det träningen som hjälpt till eller kanske nyponpulvret jag lägger på filen varje morgon. Det är bara att fortsätta likadant för nu vågar jag inte på mig några experiment. Högerfoten är fortfarande stel men lindras av ett stöd jag köpt på apoteket.

 

1 kommentar:

  1. Snygg soffa!

    Gratta Philip i efterskott!

    Och mest av allt vad härligt att stelheten ser ut att minska, ibland får man inga svar men många har haft god hjälp av nyponpulver...

    Hoppas vi snart kan ses! Kram Maria och barnen

    SvaraRadera