onsdag 24 juli 2013

Go känsla i hjärtat

Igår tog Lillsessan och jag våra badgrejer med till Aqva kul. Vi och två familjer till, lugnt och skönt, ett helt äventyrsbad nästan för oss själv :) Det kom fler badsugna lite senare men vi hann med både vågmaskinen, vattenfall, utebad och annat kul innan vi var tvungna att dela med oss. Det går bra med simningen för Lillsessan, hon hoppar, dyker och gör kullerbyttor, jätteduktig är hon :) Jag hade lovat henne en korv med bröd efteråt men det visade sig att caféet inte hunnit få någon korvleverans efter semestern. Det var bara att leta upp någon annan korvkiosk och vi hamnade hos Allans korv vid Pildammsvägen. Visst hade de korv men Lillsessan ville hellre ha kycklingbitar och det fick hon såklart. Supergod mat serverad på riktigt porslin. Efter en stund kom min farbror och faster in och vi fick oss en trevlig pratstund.

Idag har vi varit hos våra goda vänner i Bunkeflostrand. Flickorna kom till Sverige samtidigt och vi har liksom adopterat varandras familjer också. Som vanligt försvann tjejerna direkt och började leka, vi hade mycket att prata om och timmarna flög snabbt iväg. Gofika med kladdkaka, mums. Bad i bassängen där flickorna simmade och hade det roligt hanns också med. Åkte hem med en go känsla i hjärtat, vi ses snart igen <3

Förra veckan satte vi in en annons om vår soffa, 1 timme efter att annonsen sattes in hämtades soffan och kvar hade vi ???? nada att sitta på. Vår nya soffa skulle dröja ett tag eftersom de inte hade någon ledig som kunde köra hem den till oss. Jag berättade som det var att vi blivit av med vår gamla soffa betydligt fortare än vad vi trott och han lovade att köra hem den till oss om de fick någon liten lucka. Och idag kom den!!!! Så skön att sitta i, speciellt efter denna veckan med solstolar och kuddar istället för soffa. Nu saknas bara lite nya kuddar så blir det perfekt.

4 kommentarer:

 1. Låter som en alldeles underbar dag! Saknar foto på soffan...du kanske vill vänta tills kuddarna är inhandlade!
  E har redan börjat planera Legoland 2014...han tycker att vi kan sova i samma rum, vår familj behöver bara en säng...så då får vi plats. Kram och sov gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan kanske sova på piratbåten så behöver vi inget rum heller, bara ett tält och liggunderlag :)

   Radera
 2. Jag med! alltså en go känsla i hjärtat! Alltid lika trevligt att ses och tjejerna är verkligen fantastiska ihop! Ja, var för sig också!

  Kram Maria och barnen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är verkligen härliga :)och vi också :)

   Radera