måndag 22 juli 2013

Kullaberg

Vi tar bilen och kör mot Kullaberg, strax utanför Höganäs. Solen skiner från en klarblå himmel och jag tänker att någon kofta behöver jag inte ta med, idag blir det varm...Ju närmre Höganäs vi kommer desto mindre sol ser vi, tur att vi ska inom Höganäs outlet där vi kan köpa lite kläder på Lager 157:) Dessutom blir det en fin burk som vi ska ha knäckebröd i och en massa böcker och lite annat smått och gott.
Kulleberg är vackert, vi har sett mycket runtom i världen men en sommardag med blå himmel och sol (ja det blev bättre väder) är oslagbar i Sverige.


Maken och Lillsessan gav sig ut på lite klättringsäventyr som jag var tvungen att avstå ifrån


Vackert!!! Foto taget av Lillsessan

 
Underbar!!! Foto taget av mig

 
I ett Naturum kunde man känna på sjöstjärnor och Lillsessan var så stolt när hon vågade klappa.
 
Idag kom det upp en liten kort film på vår bröstcancergrupp på facebook. En av mina drabbade bcsystrar håller på att tappa håret och filmen visar när hon sakta drar av sina döda hårstrån...smack sa det i min kropp, den där känslan i december när jag satt och drog av håret, hår jag faktiskt har sparat för jag ville komma ihåg hur det såg ut, usch vilken flashback jag fick. Tårarna som inte kom när jag tappade håret kom nu. Det gäller att själen och minnena kommer ikapp kroppens läkning på något sätt och jag måste säga att kroppen läker mycket fortare...

3 kommentarer:

  1. Finaste Karin! Någon gång skulle tårarna få komma och nu var du kanske redo för det...ditt hår har kommit igen och ja, kroppen läker snabbare än själen, låt allt ta sin tid och gråt när du behöver, skratta när du behöver och ring mig när du behöver...älskar dig!

    SvaraRadera
  2. Själen är svårläkt, men ut med det som skaver, så är det en liten bit på rätt väg!

    Det har hänt så mycket på bara några få månader så hur ska själen (hur fin den än är) hinna med att ta in allt.

    Bamsekram Maria och barnen

    SvaraRadera