tisdag 2 september 2014

Legoland

I lördags hämtade vi upp min syster och hennes familj. 2 gubar i framsätet, 2 rara kvinns i baksätet och 2 goa kusiner längst bak och så gick färden mot Legoland. Tiden går fort när man har kul så efter ett mindre kaffe/toalett/lekstopp var vi framme vid 11.
Det duggregnade men vi hade regnkläder så det gick bra. Inte så långa köer och ingen trängsel någonstans. Det kom en rejäl regnskur men då satt vi under tak och åt en god lunch sen kom solen fram och det blev varmt och skönt. Massor med karuseller och annat kul och när attraktionerna stängt vad det dags för legoshoppande:)
Vi bodde på Pirat´s Inn ca 450 m från Legoland. Ett stort rum med plats för oss alla. Vi köpte mat, barnen byggde lego och vi hade en mysig kväll med mycket prat och skratt.
Dagen därpå var det dags för frukostbuffé och sen ännu en dag med karuseller. Jag vågade inte åka något som kunde rycka till, vilket var de allra flesta. Jätterädd att skada ryggen nu när jag vet att benmassan minskat med 15 % i ländryggen :(  men tävla i brandbilarna gick bra. De allra roligaste karusellerna var de där det var vatten inblandat, sån tur att regnkläderna var på:)


Lego friends!!!!


Lego pommes frites, inte så goda men roliga att titta på


Här gällde det att spruta vatten så mycket man kunde :)


Aj aj kapten. Lego inköpt.


En egen papegoja på hotellrummet


Kan det vara självaste piratkungen?


Vaska guld är spännande


Åka kanot med moster, morbror och kusin


Lillsessan tog körkort


Spännande tävling om att släcka en eld så fort det gick

Vi förstod att det kommit en hel del regn i Malmö i helgen men de bilderna vi fick se kunde vi väl aldrig föreställa oss. Jisses va vatten! Vi hade tur, ingen översvämning i källaren.

Igår började äldsta dottern på universitet, det firade vi med tårta. Hon är knappt hemma de här första 2 veckorna, det sker så många aktiviteter s.k nollning med lekar, fika, middagar och annat....hoppas hon får en fantastisk studietid!

Inatt vaknade jag av att det var så tyst, ni vet inte det där vanliga surrandet...och mycket riktigt: strömavbrott!!!! Efter lite detektivarbete av maken verkade det som att det var kyl/frys som var boven i dramat. 995 kr för att en reparatör ska titta på eländet och han trodde att det var kompressorn som var kass dvs ca 6000 kr till....VARFÖR har garantin alltid gått ut när sakerna går sönder????? Kanske är det "billigare" att köpa ny kyl/frys speciellt eftersom de har på rea just nu, precis den storlek som vi behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar