måndag 29 september 2014

En vinstlott

Kuvertet låg i brevlådan....med stora bokstäver står det:
MAMMOGRAFIUNDERSÖKNINGEN VISADE INGA TECKEN PÅ BRÖSTCANCER
Åh, lycka! Svårt att beskriva lättnaden men det känns fantastiskt underbart. En vinstlott i livets lotteri eller kanske bönhörd på min lilla bön.Helgen har varit intensiv. Tåget gick mot Hässleholm vid 16 och sen sa jag hejdå till Lillsessan hos moster och kusin! Jag promenerade till min lilla lillasyster och råkade ut för ett rejält regnoväder, tur att svågern min mötte upp mig med bilen. Direkt när jag kom ville systerson visa mig något på Ipad,  sen hann vi bygga med duplo en stund innan den goda kvällsmaten. Fredagsmys och en massa snackisar innan vi vuxna gick och la oss strax före midnatt.
Efter frukost och en uppvisning av systerdöttrar gick jag tillbaka till Lillsessan, hon hade haft det jättebra ♡. Min svåger lekte med barnen medan vi gick en sväng på stan, det var långlördag och det firades såklart, kan sakna det där lilla i en småstad ibland, här är affärerna öppna till kl.20 de flesta dagar så det blir liksom aldrig den där "wow det är öppet känslan". Tåget hem tog tid.....banarbete som medförde 2 byten gjorde resan 1 timme längre. Kvällen tillbringade vi med kinavänner, åt god mat och tittade på film och foto från en återresa, spännande och mycket trevligt och det blev ännu en sen kväll.

Nu är det ny vecka och jag måste säga att den inte kunde börja så mycket bättre. Många kramar till er alla ♡

8 kommentarer:

 1. Tjohooo! Jippi! Grattis! Så himla skönt att läsa! :-)
  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är verkligen skönt :) Kram

   Radera
 2. Förstår din lycka, går igenom samma..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, hoppas att du också får bra besked.

   Radera
 3. Hurra vad skönt! Fick ett likadant brev med posten i dag, men min väntan går ju såklart inte att jämföra med din. De är verkligen otroligt snabba med beskedet; jag gjorde min mammografi i måndags och fick brevet i dag. Hurra och kram!

  SvaraRadera