onsdag 17 september 2014

50 årskalas

50 årskalaset gick bra :)
Tältet stod kvar
Jubilaren var glad
Vädret var ok
Maten var god (och mycket fick vi)
Tårtan var toppengod
Barnen glada
Vuxna gladaI måndags kom vår nya kyl/frys. Grabbarna kämpade med att få in det i huset, ganska svettiga blev de båda två. Maken satte ut en annons om vår gamla kyl/frys på Blocket och efter en stund ringde en man. Han kom och ville gärna ha det, det visade sig att han jobbade med att installera kylskåp så han fixade vårt nya innan han gick:) Så nu står det där och det blev fint. Nu hoppas vi att det håller många år. Imorgon kommer de och river upp golvet efter vårt strömavbrott för ett par veckor sen. Vi håller tummarna för att det är torrt under så att ett nytt golv kan läggas fort. Det har liksom blivit som ett nytt kök den här sommaren och det var ju inte alls meningen. Tur att det finns försäkringar!


Förra veckan fick jag en kallelse till mammografi. 24/9 kl 10.20. Läkaren på Onkologen kände genom mina bröst och lymfkörtlar för ett par veckor sen och han kände inget ovanligt, inte jag heller när jag känner. Trots det har jag en liten klump i magen....

2 kommentarer:

 1. Usch ja, den där klumpen i magen får vi nog tyvärr lära oss att leva med. Det är en ständig följeslagare. Men om onkologen inte känt något, så är där säkert inget heller. Håller på tummen för dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Else :) Jag tror oxå att den där känslan alltid finns kvar, åtminstone ganska många år framåt. Kram

   Radera