söndag 7 september 2014

En lös tand

Lillsessan har en lös tand, den sitter så dumt till att den knappt går att vicka på, inte heller att vrida på, den står liksom bara rakt ut och gör ont :(  Stackars lilla gumman, vi satt en lång stund och grät över den eländiga tanden sen glömdes den bort en stund när storasyster ville spela Mario Bros på Wii :)
Igår var det kalas för min systerson och dotter, två spralliga nyblivna 5-åringar:) Fantastiskt sommarväder såhär i september, underbart, det får gärna hålla i sig ett tag till den här värmen, helst i alla fall tills nästa lördag då det blir 50 års fest här hemma.

Resten av helgen har vi förberett lite inför nästa helg, b.la städat lekstugan och slängt lite söndriga leksaker, fixat till i rabatten på framsidan vid staketet, rensat i bokhyllan i matrummet och lite mer sånt där "plocka undan" grejs så att det ser lite mer städat och ordentligt ut. Vi har också tagit en tur till Danmark idag för att ordna med vin och öl:) Lite tvätt och strykning har vi också hunnit med och så lagat mat och handlat phu, det blev mer än det var tänkt men det har gått bra. Jag tycker det är roligt att planera kalas/fester och jag känner att det är gamla takter som kommer tillbaka igen. Med listor för allt och fixande och trixande utan att jag faller ihop i en hög av trötthet, härligt :)

En annan rolig sak som hänt i helgen är att resan vi ska göra nästa år tillbaka till Kina och Lillsessans födelsestad håller på att planeras tillsammans med de andra Kinafamiljerna. Igår fick vi ett första förslag till hur resan kan se ut och det verkar bara så bra:) Förslaget är b.la att vi ska åka till Västra Hunan där världsarvet och nationalparken Zhangjiajie finns:

                                          

titta in här om ni vill se fler bilder
https://www.google.se/search?q=nationalparken+Zhangjiajie&rlz=1C1OPRA_enSE565SE566&espv=2&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UaUMVLbVEaafygOOw4DIDw&ved=0CDUQsAQ

2 kommentarer:

  1. Helt underbart att se den planerande, kreativa, pratglada syster igen....välkommen tillbaka älskade syster! Kram

    SvaraRadera