söndag 18 augusti 2013

Mina journaler

Sista sommarlovsveckan har varit fin :)
Vi har träffat goda vänner och lekt, träffat båda mina systrar och 6-årskusinerna och haft roligt, träffat min faster och kusiner samt kusinsbarn för en liten pratstund och igår var vi hemma hos Löddeköpingskusinen med familj och åt en god middag. Malmöfestivalen startade i fredags och vi har ätit festivalmat, byggt och konstruerat i Barnlandet, lyssnat på dotterns pojkvän som spelade, lyssnat på Kalle Moraeus, ätit rolig glass, sett jättestora såpbubblor, välkomnat goda vänner tillbaka till Malmö mm. Ja, en bra vecka med andra ord.
Gårdagen slutade faktiskt lite otäckt. Vi körde hem från min kusin och när vi kommer in på en av villagatorna nära oss ser vi att det ligger någon på gatan med en cykel över sig!!! Naturligtvis stannar vi och samtidigt kom en man som var ute och gick med en hund och en man kom ut från huset som var precis intill. "Hundmannen" hade sett henne väja för en parkerad bil och välta med cykeln. Kvinnan låg stilla men vi såg att hon andades, vi flyttade bort cykeln och hjälptes åt att lägga henne i framstupa sidoläge och min dotter ringde ambulansen. Efter några minuter började kvinnan röra sig och fråga vad som hänt, det var massor med blod under hennes huvud så vi försökte få henne att ligga stilla och pratade lugnt med henne. Ambulansen kom snabbt, det tog bara några minuter, hoppas verkligen att hon snart blir ok igen.

Idag har jag beställt mina journaler, både från vårdcentralen och sjukhuset. Jag har inte orkat läsa dem innan och egentligen vet jag inte om jag klarar det nu heller men jag känner att jag måste få ett slags avslut på denna resan utan en ordentligt slutdestination eftersom jag är inskriven på Onkologen i 10 år framöver, minst...

3 kommentarer:

 1. Om du behöver hjälp med tolkning av journalerna, om det är nåt du undrar eller bara vill prata om, bara ring <3. Otäckt med cyklisten :(. Många kramar. Ps snart är det Noahs tur att få följa med till Malmö. Han är mycket bestämd att han vill till dig och Ebba :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ser fram emot besöket♡
   Bra att jag kan få hjälp med journalerna. Kram

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera