tisdag 6 augusti 2013

Akupunktur nr 9

"Min" sjukgymnast har semester så idag fick jag akupunktur nr 9 av någon annan. Hon var vänlig och gjorde säkert ett bra jobb men lika bra som "min" Leif är hon inte. Han är försiktig och säger alltid till innan han sätter dit nålarna, han tvättar försiktigt och softar ljuset och sätter på lugn och rogivande musik, tur att han kommer tillbaka igen. Det är betydelsefullt att känna sig omhändertagen. De flesta som jag har mött inom sjukvården har gett fysisk kontakt, en hand på armen, en nätt kram mm och för mig har det känts bra, jag har behövt den där omsorgen.

Idag har vi varit hemma hos goda vänner och lekt hela eftermiddagen och en bra stund in på kvällen. Många viktiga och givande samtal har vi haft och barnen har gjort egen pizza, lekt i vattenspridaren, sjungit karaoke, gjort 5-kamp mm Tack för idag Johanna med familj :)

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Hittade precis din blogg med hjälp av Else en annan av våra medsystrar, det var med rinnande tårar jag läste igenom mer eller mindre hela din blogg denna morgon. Själv är jag mitt uppe i eländet och dina ord gav mig precis den kraft jag behövde just nu, önskar bara att jag hittat den tidigare men bättre sent än aldrig. Önskar dig alla lycka till och hoppas att det kommer att gå bra för dig framöver.
  Många kramar och hälsningar från en bröstsyster.

  PS länkat till din blogg hoppas du tycker det var ok DS.

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vad glad jag blir att du kunde får lite kraft från vad jag skrivit, hoppas att allt går bra för dig. Absolut ok att du länkat :)
  Kramar

  SvaraRadera