söndag 4 augusti 2013

Loppisfynd

Mina svärföräldrar har en stuga i Småland. I fredags körde vi dit hela familjen. Det är ovanligt numera att båda tonåringarna följer med samtidigt och jag är så lycklig när de gör det. Familjen är komplett och jag får vara hela dagarna med alla mina älsklingar.

 
Två av mina hjärtan
 
I lördags var vi och badade och fyndade lite på en loppis. På kvällen åkte vi till en restaurang vid havet som serverade såna här läckerheter:


 
Vårt loppisfynd!
Vi betalade 50 kr för 5 tallrikar och de är visst värda ca 50 kr/st. Perfekta till dessert!
 
Två veckor kvar av sommarlovet. Var tog den tiden vägen? När det var skolavslutning kändes det som om en evig sommar låg framför oss och nu är den snart slut. Jag började egentligen jobba 25% i torsdags men jag har tagit föräldraledigt de timmarna fram tills skolan börjar. Jag vill njuta och använda varje timme fram tills alla rutiner tar fart igen. Känner jag mig redo att börja jobba igen? Jag vet faktiskt inte. Jag fungerar ganska bra så länge jag själv kan bestämma takten, så fort det kommer "måsten" in blir jag fort trött och glömmer saker och har svårt att styra upp vad som ska göras. Jag antar att det är det jag ska träna på när jag inte behöver jobba så många timmar/dag. Jag har kunnat läsa lite böcker och kommer t.om ihåg vad som händer vilket är en skön känsla. Stelheten i lederna finns kvar men inte alls lika mycket som för ett par veckor sen, värmevallningarna har nog halverats sen jag började med akupunktur. Höger vrist som jag har haft ont i känns mycket bättre. Jag är fortfarande svullen i höger vrist och vänster hand, hoppas att det ger med sig nu när jag äter anitinflammatoriskt. Håret växer som bara den:) Färgen ändras långsamt till mer svart än grått, vi får väl se hur det blir. Det är tjockt och börjar virvla till sig lite överallt men än så är det för kort för plattången, det får väl vara lite rufsigt och vilt ett tag.

3 kommentarer:

  1. Låter som ni har haft det riktigt härligt! Ska verkligen bli gott att äta glass ur de nya tallrikarna och du är hur snygg som helst i din frisyr. Ser framemot att ev ses på torsdag! Kram

    SvaraRadera
  2. Så fin du är i håret! Låt det vara grått och lockigt, vad gör väl det? Det är tjockt, friskt och det är ditt. Njut! Kram till er!

    SvaraRadera
  3. Tack fina Ni. Fick precis höra av äldsta dottern att jag är tuff i kort frissa:)och Lotta, där har du alldeles rätt, dina kommentarer är ofta klockrena och rätt in i hjärtat:) Det är tjockt, friskt och mitt! Kramar

    SvaraRadera