lördag 23 februari 2013

Inlägg nr 100 och Mammas bästa födelsedagspresent

För 19 år sen föddes vår äldsta prinsessa :) Efter 3 dagar på förlossningen kom hon äntligen i stor dramatik. Hennes hjärtljud försvann och ville inte bli starka igen, akutteamet kom och tryckte, drog och jag hjälpte till så gott det nu gick i panik över att bebeisen kanske skulle dö...Hon föddes blålila men frisk:)
Vår nyfödda prinsessa var underbar och det är hon fortfarande. Som bebis sov hon ytterst lite, jag hade läst i böckerna att spädbarn åt och sov och var vaken en liten stund däremellan, men vårt lilla barn åt länge, sov max 40 min i ca 3-4 pass och var vaken resten av dagen. Redan efter 10 minuter kunde hon slå upp sina bruna ögon och vara klarvaken, rädd att missa något som hände??? Sömnen tar hon numera igen :)
I födelseannonsen stod det " Mammas bästa födelsedagspresent" och det var det absolut. Har aldrig någonsin fått en sån fin present. Jag fyllde 28 år den dagen och jag skojar ibland och säger att jag aldrig blir äldre än så eftersom jag hellre firar dottern. 47 år...jag har aldrig haft någon ålderskris, inte vid 30 eller 40 och jag tror ärligt talat inte att jag kommer att få det heller. I många år har jag sagt att det inte känns jobbigt att bli 1 år äldre, alternativet är ju så mycket värre. I år känns det härligt att fylla år, alternativet har jag nuddat vid i tankarna de senaste månaderna och jag är uppriktigt lycklig över att ha förmånen av att bli äldre.
Födelsedagen har vi firat med familjen. Vi började förbereda igår och hade god hjälp av söstra mi och idag fixade vi det sista vid pajerna. Tårtorna ordnade äldsta och yngsta prinsessan med god hjälp av dotras pojkvän :) 22 personer i åldrarna 3 till 82 år blir vi när alla är samlade, en härlig familj :)
Tack för en underbar dag!!!!!

Kycklingpaj, mums
 
Vackra blommor

4 kommentarer:

 1. Tack själv! Det var hur mysigt som helst. Märktes att du njöt av att vara piggare. Du ska inte med på Robbie Williams? ;)Många kramar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, tror inte att jag följer med på Robbie Williams, tycker det är lite för dyrt när han nu inte är någon storfavorit för min del...Kram

   Radera
 2. Grattis i efterskott till er båda! Kramar

  SvaraRadera