söndag 3 februari 2013

Indiskt mmm

Vi hade egentligen kvar 1 maträtt av Linas matkasse men det struntade vi faktiskt i och hämtade indiskt istället:) Supergott med chicken karai, butter chicken masala, naanbröd och papadam. Maken flög till Finland idag och då brukar vi trösta oss med indiskt. Visserligen fick vi indisk mat igår när käre systersonen hade kalas men det triggar bara igång smaklökarna. Min svåger lagar fantastiskt god mat:)
Söndag, och jag börjar oroa mig inför torsdagen. Det känns faktiskt skitjobbigt när jag mår bra och veta att jag snart mår skitdåligt igen. Blev mycket skit där men vad ska man säga???? Passar på att göra saker jag inte kommer att orka sen om en vecka. Samtidigt som jag vill vara aktiv nu när jag orkar har jag svårt att komma igång. Svårt att koncentrera mig och fokusera på vad som ska komma härnäst. Kanske bäst att strunta i alla måste och bör. Prins städ kommer på onsdag så då blir det i alla fall rent här hemma.
Äldsta dottern är hemma i hemmets lugna vår igen. Hon har haft ett par toppendagar i Stockholm och hennes mamma är nu återigen nöjd med att alla barnen är hemma:)
Inatt sover lillsessan i pappans säng, bredvid mig, det lugnar att höra hennes andetag i mörkret.

2 kommentarer:

 1. Hej gumman
  Låter inte dumt att unna sig god mat ibland:)

  Det är väl inte konstigt att du oroa dig för torsdag. När du mår bra så kan man ändå inte låt bli att tänka på vad som komma ska. Men du ska se att det kommer att gå bra.

  Nu hoppas vi att du kan vara med på lördag:) Vi vill så gärna träffa dig

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Åh, det hoppas jag oxå, ska göra vad jag kan för att det ska gå.
  Kramar

  SvaraRadera