fredag 22 februari 2013

Krafterna är tillbaka

I onsdags kände jag att jag var på väg tillbaka :)
Krafterna är tillbaka och jag kan numera gå uppför trappan utan att vila halvvägs. Kroppen tar mycket stryk av cytostatikan och denna gången tog det nästan två veckor innan jag kände mig pigg igen...Två behandlingar kvar...hoppas så att jag kan få i alla fall 1 bra vecka/behandling. Hoppas också att jag slipper fler infektioner som också tar på krafterna.
I onsdags kväll var jag på en föreläsning om barns språkutveckling. Jag kan en hel del förut och lärde mig egentligen inget nytt MEN det var härligt att komma ut och träffa en massa trevliga människor och i ett par timmar sitta och lyssna och prata.
Igår var jag och lillsessan och åt lunch på Malmö museum och tittade på räliga djur och pysslade tillsammans med goda vänner. Tack Anette och Emil för en härlig lunch och eftermiddagspyssel och lek!
Idag var jag och Lillsessan på Emporia och handlade present till stortjejen som fyller år imorgon. På eftermiddagen kom min syster och kusinen och fikade, lekte och söstra mi hjälpte till och förbereda inför kalaset imorgon. Ikväll har vi varit och ätit födelsedagsmiddag på Pub Vagabond, mmmm mums gott!!!!!
Önskar er alla en trevlig helg! Kramizar

4 kommentarer:

 1. Karin, skönt att höra att krafterna återvänder. Måste dock (gissar jag) kännas segt att veta att de snart dalar på nytt, för att sen återvända för att sen... Ja, du fattar. Men nu är det bara två vändor till. Du har varit en fantastisk kämpe! och snart är cellgiftseländet avklarat.
  Hoppas så ni får en fin dag i morgon! Stor kram och trevlig helg till er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är lite segt att veta att det snart blir säme igen men som sagt, bara två gånger kvar :)
   Kramar och trevlig helg till er oxå

   Radera
 2. Jenny Ljunggren23 februari 2013 16:42

  Ja onsdagen bjöd verkligen inte på något nytt. Satt nästan och blev lite irriterad istället men som du säger, det var trevligt att träffa folk och det var speciellt trevligt att träffa DIG! Kramar i massor på din födelsedag och ännu fler kramar inför kommande toppar och dalar. Vi är med dig hela vägen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jenny :)
   Kramar och en extra kram till ert lilla charmtroll<3

   Radera