söndag 10 februari 2013

Gott Nytt År!

Nu lämnar vi Drakens år och går in i Ormens år och igår var vi på Kinarestaurang och firade tillsammans med 2 andra familjer som fick sina döttrar samtidigt som vi fick Lillesessan för lite mer än 7 år sen. Jag är så glad att jag orkade följa med :) Jag var trött men mådde trots det ganska bra.
Jag har smakförändringar men maten smakade bra i alla fall, apelsinjuicen var inte god :(

Svårt att beskriva hur smaken förändrats men det känns som om det ligger en hinna av bomull som hindrar smakerna. Popcornen smakar inte salt, apelsin bara lite svagt av ja jag vet inte riktigt, filen smakar inget alls mer än vått, ost bara kletigt osv. Godast idag har varit gurkan :) och isglass och vanlig is...kanske en bra diet tills smaken kommer tillbaka.

Idag har värken börjat komma i lederna, först i vrister och knä och nu lite senare idag i höfter, axlar, handleder och nacke. Det lär väl bli mer de närmsta dagarna men än så länge är det så mycket bätre än att må illa.

Jag var med på simningen i förmiddags och sen tog orken slut, jag har legat på soffan resten av dagen och tittat på tv och sovit, så får det vara ibland.
Ikväll har sonen ansökt till gymnasiet...ska bli spännande att se hur det går med audition i v 12 för att komma in på musikprogrammet han valt.

Jag har börjat ta de immunförhöjande sprutorna idag och trots att jag vet att det kommer att göra djävulskt ont i slutet på veckan så tar jag dem gärna för att jag ska kunna ha bra värden och leva så normalt det går utan att riskera farliga infektioner. 

2 kommentarer:

 1. Gott nytt år! Var inte riktigt rätt att jag _glömt_ kolla bloggen, har varit mycket i dagarna, Thea tog bort sin port-a-cath i måndags och jag försökte fixa så lite mer blev gjort nu sista planerade sövningen tex tänder, öron. Men de fick aldrig ihop det, för stort sjukhus.

  Roligt att se dig på benen och att du försöker vara glad och positiv fastän du har det jobbigt. Du är en riktig kämpe! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att port-a-carthen är borta :)
   Kramar

   Radera