tisdag 3 mars 2015

Slut på medicin

Åh, ibland blir man bara tokigt knasigt irriterad :(
Förra veckan gick jag till apoteket för att hämta ut mer medicin: sprutor och tabletter. Sprutorna var slut och tablettreceptet hade gått ut 2 dagar tidigare....va fasiken, ska man hålla koll på allt, ja såklart men nu blev det fel i alla fall. Fick tag på en sköterska på Onkologen igår morse och hon skulle säga till en läkare att förnya receptet. Sista tabletten åt jag igår och inget recept idag :( Visserligen sa sköterskan att det inte är någon fara att hoppa över ett par dagar men det känns inte bra. Jag har precis fått sprutan och den stänger ju av äggstockarnas hormonproduktion så jag får väl lita på vad sköterskan sa. Jag vet att många glömmer att ta tabletterna varje dag men jag har faktiskt varit jätteduktig och inte glömt en enda dag. Tror jag har hört att någon sagt att det tar ca en vecka innan tabletterna "går ur" kroppen och jag hoppas på att läkaren har skrivit ett nytt recept innan dess.

Jag har fått ett jobberbjudande som löper över ett par månader...ja inom vårt företag förstås som konsult, allt är inte bestämt än men jag tänker att det kan blir riktigt bra:) Det är mycket jobb just nu och det är roligt men ack vad jag tar slut, helt slut faktiskt men igår lyckades jag lägga in ett Bodypump pass och det är precis så jobbigt som det låter. Idag har jag sjukt mycket träningsvärk i armar och ben och det blir liksom bara värre. Hoppas jag kan resa mig ur sängen imorgon för då ska jag och kollegan till Göteborg och har utbildningar i dagarna två.

2 kommentarer:

 1. Det är nog ingen fara med din medicin. Jag vet förstås inte exakt vad du äter, men gissar att det är någon form av antihormoner? Jag satte ut mina under en månad, på läkarens inrådan, i december för att se om mina blodvärden steg. Hade det varit farligt hade ju läkaren inte rått mig till det. Just nu gör jag ännu ett uppehåll och var hos läkaren idag som tyckte jag skulle fortsätta med uppehåll några veckor till innan jag börjar med en ny sort. Så om du missar några dagar ska du inte känna dig orolig!
  Stor kram!
  Else

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anastrozole, och jag fick receptet i fredags så det var bara att börja knapra igen.
   Hoppas att din nya sort är bättre för dig så du slipper din hemska muntorrhet. Kram

   Radera