söndag 16 november 2014

Ullared

I fredags tog vi tåget till Hässleholm Lillsessan och jag. Vi möttes av en glad kusin och moster på stationen och hemma väntade min svåger med näsan i grytorna: indisk butter chicken stod på menyn, fantastiskt gott! Kusinerna lekte som vanligt från första sekunden och efter fredagsmyset var det dags att hoppas i säng. Snart sov alla gott.
Lördagsmorgon: en snabb frukost innan jag och söstra min körde till Ullared. 2 timmars snackande i bilen och sen var vi framme och såg bilköerna....FULLT överallt! Vi började leta efter en p-plats och efter 25 minuters letande såg vi en bil som skulle köra och den platsen fick vi, äntligen. Sen var det kö till kundvagnarna!!!!! Helt galet! Och sen KÖ för att komma in....jisses. Min syster ställde sig i kön och jag gick in i skoaffären för att leta efter stövlar och jag hittade ett par som är jättefina (passar perfekt till klänningen som jag köpte i torsdags:)) nästan 45 minuters köande innan vi kom in och jag har aldrig sett så mycket folk inne på Gekås.
Vi tog det lugnt, inte lönt att stressa upp sig, vi kom ändå inte fram snabbare...När vi handlar klart var det kö för att få betala, nästan 1 1/2 timme innan vi var ute. Så det var mycket köande men jag är helnöjd med mina inköp:) mycket julklappar och presenter som kostar en bråkdel av ord. pris, julgodis, hörlurar till min telefon, trosor, kalsonger och strumpor och en mängd andra "nödvändiga" saker.
Lillsessan var hemma hos kusinen och de hade det så bra med min svåger, de lekte, spelade bandy och var på kalas:)
Idag åkte vi hem igen och eftersom det var banarbete kom äldsta dotter och make och hämtade oss i Lund så slapp vi åka buss med allt bagage.
Trots att vi har haft det jättebra i Hässleholm är det skönt att komma hem igen:)

2 kommentarer:

  1. Vi letar efter hus till er nu....sonen har längtat efter kusinen resten av dagen❤️

    SvaraRadera